ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, בטטה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לתקוע את בטטה בכל רחבי עם מזלג ולאפות במשך כ 45 דקות, עד מכרז. לקלף ולרסק את תפוחי האדמה. להפריש 3/4 כוס של מחית תפוחי אדמה ולתת מגניב לחלוטין; להזמין את השאר לשימוש אחר. להעלות את טמפרטורת התנור ל 42
במעבד מזון, דופק את הקמח עם סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את חלב החמאה ואת כוס 3/4 של פירה בטטה ודופק רק עד הבצק מגיע יחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין בכבדות ללוש 2 או 3 פעמים, עד חלקה; הבצק יהיה רך.
מרדדים את הבצק 1/4 אינץ 'עבה לחתוך שמונה סיבובים 4 אינץ'. סדר את הביסקוויטים בטטה על קלף אפייה paperlined.
אופים במשך כ 15 דקות, עד חום זהוב.