קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים בטטה

ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, בטטה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
לתקוע את בטטה בכל רחבי עם מזלג ולאפות במשך כ 45 דקות, עד מכרז. לקלף ולרסק את תפוחי האדמה. להפריש 3/4 כוס של מחית תפוחי אדמה ולתת מגניב לחלוטין; להזמין את השאר לשימוש אחר. להעלות את טמפרטורת התנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
3
במעבד מזון, דופק את הקמח עם סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את חלב החמאה ואת כוס 3/4 של פירה בטטה ודופק רק עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
6
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין בכבדות ללוש 2 או 3 פעמים, עד חלקה; הבצק יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
7
מרדדים את הבצק 1/4 אינץ 'עבה לחתוך שמונה סיבובים 4 אינץ'. סדר את הביסקוויטים בטטה על קלף אפייה paperlined.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים במשך כ 15 דקות, עד חום זהוב.
9
מגישים חם.