ביסקוויטים ג'ינג'ר
הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ביסקוויטים ג'ינג'ר, ו ביסקוויטים ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור, מכינים תבנית אפייה: מחממים תנור ל 204° (או 200°C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה להקציף במרץ יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים את זנגביל מסוכר, גרידת לימון, וג ' ינג ' ר טרי עד מעורב באופן שווה.
מוסיפים חמאה, חלב חמאה: יוצרים באר במרכז הקמח, יוצקים את החמאה המומסת ואת החמאה. בעדינות לערבב עם כף עץ עד תערובת הקמח הוא רק רטוב. אל תתערבב יותר מדי! התערובת צריכה להיראות מאוד מדובללת.
טופס לתוך טריזים: לחלק את התערובת לשני כדורים,ולשטח כל אחד על משטח משוריין לתוך מעגל 1 אינץ 'עבה, 6 אינץ' רחב. חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים.
העברה לדף נייר קלף מרופד אפייה, מרווח לפחות סנטימטר זה מזה.
אופים ב 204° (או 200°C) במשך 18-20 דקות. מגניב על מדף במשך 5 דקות לפני האוכל.
כדי לאחסן, לאפשר תחילה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לאטום בשקית במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "