קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויטים ג'ינג'ר

ביסקוויטים ג'ינג'ר
הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ביסקוויטים ג'ינג'ר, ו ביסקוויטים ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור, מכינים תבנית אפייה: מחממים תנור ל 204° (או 200°C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה להקציף במרץ יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את זנגביל מסוכר, גרידת לימון, וג ' ינג ' ר טרי עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4
מוסיפים חמאה, חלב חמאה: יוצרים באר במרכז הקמח, יוצקים את החמאה המומסת ואת החמאה. בעדינות לערבב עם כף עץ עד תערובת הקמח הוא רק רטוב. אל תתערבב יותר מדי! התערובת צריכה להיראות מאוד מדובללת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
טופס לתוך טריזים: לחלק את התערובת לשני כדורים,ולשטח כל אחד על משטח משוריין לתוך מעגל 1 אינץ 'עבה, 6 אינץ' רחב. חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים.
6
העברה לדף נייר קלף מרופד אפייה, מרווח לפחות סנטימטר זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
1
אופים ב 204° (או 200°C) במשך 18-20 דקות. מגניב על מדף במשך 5 דקות לפני האוכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי לאחסן, לאפשר תחילה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לאטום בשקית במקפיא.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "