ביסקוויטים גוליה
אם יש לך מלח, חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז בגולה, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, ו לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בחר את תבנית האפייה על ידי קביעת אם חיצוני רך או פריך רצוי. לחיצוניות רכה, בחר מחבת עוגה בגודל 8 או 9 אינץ', מחבת פיצה או מחבת חסינת תנור, שבה הביסקוויטים יתרפקו יחד בנוחות, ויצרו את הצד הרך בעת האפייה. לקבלת חיצוני פריך, בחר תבנית אפייה או תבנית אפייה אחרת שבה הביסקוויטים יכולים להיות ממוקמים רחב יותר זה מזה, המאפשר אוויר להסתובב וליצור חיצוני מצנן, מברשת את המחבת עם חמאה.
מזלג-לנפות או להקציף 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, רצוי רחב יותר מאשר הוא עמוק, ולהניח בצד את שארית 1/4 כוס קמח. מקפלים בשמן הבישול.
הפוך עמוק חלול במרכז הקמח עם גב היד שלך. מקציפים קלות את הביצים בכוס 1 של חלב החמאה, שומרים את 1/4 הכוס הנותרת ויוצקים לתוך החלול. מערבבים עם מרית גומי או כף מתכת גדולה, באמצעות משיכות מעגליות רחבות כדי למשוך במהירות את הקמח לתוך הנוזל.
מערבבים רק עד החומרים היבשים הם רטובים הבצק הדביק מתחיל למשוך מן הצדדים של הקערה. אם נשאר קצת קמח בתחתית וצדדים של הקערה, מערבבים ב 1 עד 4 כפות של חלב חמאה שמורות, רק מספיק כדי לשלב את הקמח הנותר לתוך הבצק הפרוע והרטוב. אם הבצק רטוב מדי, להשתמש יותר קמח בעת עיצוב.
מפזרים קלות לוח או משטח נקי אחר באמצעות חלק הקמח שמורות. להפוך את הבצק החוצה על הלוח ומפזרים את החלק העליון בקלילות עם קמח. עם ידיים מקופלות, מקפלים את הבצק לחצי, ומטפחים את הבצק לעובי 1/3 עד 1/2 אינץ', תוך שימוש בקמח נוסף רק במידת הצורך. קמח שוב במידת הצורך ומקפלים את הבצק בחצי שנייה. אם הבצק עדיין גושי, לטפוח ולקפל בפעם שלישית. לטפוח בצק החוצה לתוך 1/2 אינץ 'עגול עבה עבור ביסקוויט רגיל, 3/4 אינץ' עבה עבור ביסקוויט גבוה, ו 1 אינץ ' עבה עבור ביסקוויט ענק.
מברישים כל קמח גלוי מלמעלה. עבור כל ביסקוויט, לטבול 2 1/2 אינץ ' חותך ביסקוויט על הקמח השמור לחתוך את הביסקוויטים, מתחיל את הקצה החיצוני חיתוך קרוב מאוד זה לזה, להיזהר לא לסובב את החותך. את השאריות ניתן לשלב כדי להפוך ביסקוויטים נוספים, אם כי שאריות אלה לעשות ביסקוויטים קשים יותר.
באמצעות מרית מתכת במידת הצורך, להעביר את הביסקוויטים למחבת או תבנית אפייה.
אופים את הביסקוויטים על המדף העליון של התנור במשך סך של 20 עד 25 דקות, בהתאם לעובי, עד חום זהוב בהיר. לאחר 10 דקות, לסובב את המחבת בתנור כך הקדמי של המחבת הוא עכשיו פנה לאחור, ולבדוק אם ישבנים בראונינג מהר מדי. אם כן, החלק עוד תבנית אפייה מתחת כדי להוסיף בידוד בראונינג מפגר. המשיכו לאפות עוד 10 עד 15 דקות עד שהביסקוויטים יהיו בצבע חום זהוב בהיר. כאשר הביסקוויטים נעשים, להסיר אותם מהתנור בעדינות לצחצח את צמרות עם חמאה. להפוך את הביסקוויטים הפוך על צלחת כדי להתקרר מעט.
מגישים חם, בצד ימין למעלה.