קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים גוליה

ביסקוויטים גוליה
אם יש לך מלח, חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז בגולה, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, ו לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בחר את תבנית האפייה על ידי קביעת אם חיצוני רך או פריך רצוי. לחיצוניות רכה, בחר מחבת עוגה בגודל 8 או 9 אינץ', מחבת פיצה או מחבת חסינת תנור, שבה הביסקוויטים יתרפקו יחד בנוחות, ויצרו את הצד הרך בעת האפייה. לקבלת חיצוני פריך, בחר תבנית אפייה או תבנית אפייה אחרת שבה הביסקוויטים יכולים להיות ממוקמים רחב יותר זה מזה, המאפשר אוויר להסתובב וליצור חיצוני מצנן, מברשת את המחבת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מזלג-לנפות או להקציף 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, רצוי רחב יותר מאשר הוא עמוק, ולהניח בצד את שארית 1/4 כוס קמח. מקפלים בשמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הפוך עמוק חלול במרכז הקמח עם גב היד שלך. מקציפים קלות את הביצים בכוס 1 של חלב החמאה, שומרים את 1/4 הכוס הנותרת ויוצקים לתוך החלול. מערבבים עם מרית גומי או כף מתכת גדולה, באמצעות משיכות מעגליות רחבות כדי למשוך במהירות את הקמח לתוך הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מערבבים רק עד החומרים היבשים הם רטובים הבצק הדביק מתחיל למשוך מן הצדדים של הקערה. אם נשאר קצת קמח בתחתית וצדדים של הקערה, מערבבים ב 1 עד 4 כפות של חלב חמאה שמורות, רק מספיק כדי לשלב את הקמח הנותר לתוך הבצק הפרוע והרטוב. אם הבצק רטוב מדי, להשתמש יותר קמח בעת עיצוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מפזרים קלות לוח או משטח נקי אחר באמצעות חלק הקמח שמורות. להפוך את הבצק החוצה על הלוח ומפזרים את החלק העליון בקלילות עם קמח. עם ידיים מקופלות, מקפלים את הבצק לחצי, ומטפחים את הבצק לעובי 1/3 עד 1/2 אינץ', תוך שימוש בקמח נוסף רק במידת הצורך. קמח שוב במידת הצורך ומקפלים את הבצק בחצי שנייה. אם הבצק עדיין גושי, לטפוח ולקפל בפעם שלישית. לטפוח בצק החוצה לתוך 1/2 אינץ 'עגול עבה עבור ביסקוויט רגיל, 3/4 אינץ' עבה עבור ביסקוויט גבוה, ו 1 אינץ ' עבה עבור ביסקוויט ענק.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מברישים כל קמח גלוי מלמעלה. עבור כל ביסקוויט, לטבול 2 1/2 אינץ ' חותך ביסקוויט על הקמח השמור לחתוך את הביסקוויטים, מתחיל את הקצה החיצוני חיתוך קרוב מאוד זה לזה, להיזהר לא לסובב את החותך. את השאריות ניתן לשלב כדי להפוך ביסקוויטים נוספים, אם כי שאריות אלה לעשות ביסקוויטים קשים יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
באמצעות מרית מתכת במידת הצורך, להעביר את הביסקוויטים למחבת או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים את הביסקוויטים על המדף העליון של התנור במשך סך של 20 עד 25 דקות, בהתאם לעובי, עד חום זהוב בהיר. לאחר 10 דקות, לסובב את המחבת בתנור כך הקדמי של המחבת הוא עכשיו פנה לאחור, ולבדוק אם ישבנים בראונינג מהר מדי. אם כן, החלק עוד תבנית אפייה מתחת כדי להוסיף בידוד בראונינג מפגר. המשיכו לאפות עוד 10 עד 15 דקות עד שהביסקוויטים יהיו בצבע חום זהוב בהיר. כאשר הביסקוויטים נעשים, להסיר אותם מהתנור בעדינות לצחצח את צמרות עם חמאה. להפוך את הביסקוויטים הפוך על צלחת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים חם, בצד ימין למעלה.