ביסקוויטים דומדמניות
עוגיות דומדמניות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח ללא רבב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים דומדמניות, ביסקוויטים דומדמניות, ו ביסקוויטים דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 425 ° F. קו מחבת חצי גיליון עם נייר קלף.
לטאטא את החלב ו 2 ביצים יחד בקערה קטנה; להפריש. מנפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח ואגוז מוסקט לקערה בינונית.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות כדי לצפות את החמאה בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתוך הקמח, גירוד החמאה את הבלנדר לפי הצורך, עד התערובת דומה פירורי לחם גס עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
לטאטא את החלב ו 2 ביצים יחד בקערה קטנה; להפריש. לנפות את החומרים יבשים יחד לתוך הקערה של מערבל לעמוד כבד.
תוסיף את החמאה. צרף את הקערה למיקסר ולהתאים עם מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד התערובת נראית קמחית עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מערבבים בדומדמניות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך.
מוסיפים את תערובת החלב, ערבוב רק עד הבצק בקושי מגיע יחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ומפזרים על 2 כפות קמח על גבי. ללוש את הבצק כמה פעמים, רק עד שהוא לא מקל על משטח העבודה. אל תעבדי יותר מדי על הכסף. פני השטח יהיה מקומח, אבל החלק הפנימי של הבצק צריך להישאר בצד הרטוב. בעדינות לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 3/4 אינץ ' עבה.
באמצעות חותך ביסקוויט מחורץ 2 1/2 אינץ', טובל את החותך לתוך קמח בין חתכים, לחתוך את הלחמניות (לחתוך ישר למטה ולא לסובב את החותך) ומניח 1/2 סנטימטרים זה מזה על מחבת חצי גיליון מוכן. כדי לקבל את רוב הביסקוויטים מהבצק, לחתוך את הלחמניות קרובות יחד במעגלים קונצנטריים. אסוף את שאריות הבצק, לוש בקלילות רבה, וחזור לחתוך עוד ביסקוויטים. אתה צריך לקבל שני ביסקוויטים מהמנה השנייה של שאריות.
מברשת את צמרות הלחמניות קלות עם ביצה מוכה, להיות בטוח לא לתת לביצה לטפטף במורד הצדדים (אשר היה לעכב עלייה טובה).
מניחים את הלחמניות בתנור ומיד להפחית את החום ל 204°.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על המחבת במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת חם או מגניב לחלוטין.
Reprinted עם רשות מ Sarabeth של
מאפייה: מהידיים שלי לשלך על ידי Sarabeth לוין עם ריק רוג ' רס, © אוקטובר 2010 ריזולי ניו יורק