קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ביסקוויטים חמוציות-תפוחים

ביסקוויטים חמוציות-תפוחים
ניתן להכין את המתכון של עוגיות חמוציות-תפוחים תוך כ-30 דקות . תמורת $1.21 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 433 קלוריות . אם יש לך תפוחים חמים, מים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ביסקוויטים גראנד תפוח וקינמון , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ולחמניות חמוציות תפוחים .

הוראות

1
מניחים חמאה בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הסוכר, הקינמון והג'ינג'ר. טובלים את החלק העליון של כל ביסקוויט בחמאה, ואז בתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
מלח דק גדולמלח דק גדול
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופקטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלהחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות תיבול בשר2 כפיות תיבול בשר
2
מניחים עם צד הסוכר כלפי מעלה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופקטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
3
אופים ב-350 מעלות למשך 15-17 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קיצור ירקות, מומס ומקורר1/4 כוס קיצור ירקות, מומס ומקורר
4
מוציאים לרשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
לרוטב, מערבבים בסיר את הסוכר, הקינמון והג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופקטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
6
מוסיפים את התפוחים, החמוציות, 1/4 כוס מים ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 3-4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
7
מערבבים עמילן תירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים לתוך תערובת הפירות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
8
יוצקים כ-1/3 כוס רוטב על כל ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין