ביסקוויטים חמוציות-תפוחים
ניתן להכין את המתכון של עוגיות חמוציות-תפוחים תוך כ-30 דקות . תמורת $1.21 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 433 קלוריות . אם יש לך תפוחים חמים, מים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ביסקוויטים גראנד תפוח וקינמון , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ולחמניות חמוציות תפוחים .
הוראות
מניחים חמאה בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הסוכר, הקינמון והג'ינג'ר. טובלים את החלק העליון של כל ביסקוויט בחמאה, ואז בתערובת הסוכר.
מניחים עם צד הסוכר כלפי מעלה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-17 דקות או עד להזהבה.
לרוטב, מערבבים בסיר את הסוכר, הקינמון והג'ינג'ר.
מוסיפים את התפוחים, החמוציות, 1/4 כוס מים ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 3-4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים עמילן תירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים לתוך תערובת הפירות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
יוצקים כ-1/3 כוס רוטב על כל ביסקוויט.