קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויטים כתומים

ביסקוויטים כתומים
המתכון ביסקוויטים כתומים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. לך לחנות ותביא קיצור, קליפת תפוז, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים, ביסקוויטים כתומים, ו עוגיות תפוזים חמוציות.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים בקליפה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
ממיסים סודה בחמאה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
פופפופ
4
יוצקים תערובת חלב חמאה באופן שווה על תערובת קמח, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחות. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 4 עד 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
גליל בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויטים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה משומנת; מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.