ביסקוויטים כתומים
אם יש לך חמאה, מיץ תפוזים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, שוקולד צ'יפ לחמניות כתומות עם זיגוג כתום, ו לחמניות שוקולד כתום ומריר עם זיגוג כתום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימם מראש תנור ל 400 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, לשלב סוכר וגרידת תפוזים; לערבב עם קצות האצבעות שלך עד הסוכר הוא רטוב וריחני.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עד לשלב.
חמאת גרגר לתערובת קמח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת; השתמש באצבעותיך כדי לעבוד בחמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה.
בקערה קטנה, לטאטא את השמנת החמוצה והביצה עד חלקה.
באמצעות מזלג, מערבבים תערובת שמנת חמוצה לתוך תערובת קמח עד היווצרות גושים גדולים של בצק. השתמש בידיים שלך כדי ללחוץ את הבצק נגד הקערה לכדור. הבצק יהיה דביק קודם, אבל כמו שאתה לוחץ, הבצק יבוא יחד.
מניחים על משטח מקומח קלות לטפוח לתוך מעגל 7 אינץ 'על 3/4 אינץ' עבה. השתמש בסכין חדה לחתוך למשולשים 8; מניחים על תבנית אפייה מוכנה, על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד הזהב, על 15 עד 17 דקות. מגניב במשך 10 דקות ולהכין את הזיגוג.
בקערה בינונית, להכין את הזיגוג על ידי ערבוב יחד את החמאה המומסת, הסוכר של ממתקים, וניל ומיץ תפוזים.
להקציף עד חלקה. טובלים את החלק העליון של הלחמניות לתוך זיגוג ולאפשר זיגוג להקשיח.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "