קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

ביסקוויטים כתומים מסוכרים עם שיבולת שועל

ביסקוויטים כתומים מסוכרים עם שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות תפוזים שיבולת שועל מסוכר. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, סוכר turbinadoוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , וזה לא כל כך סופר. נסו לחמניות קליפת תפוז מסוכרות, לחמניות ג'ינג'ר מסוכרות, ו לחמניות קרם חמוציות עם זנגביל מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מתלה במרכז. במחבת בינונית, טוסט שיבולת השועל על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד זהוב וריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים לצלחת כדי להתקרר לחלוטין.
3
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. באמצעות 2 סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד חתיכות בגודל של אפונה קטנה. מערבבים את שיבולת השועל התגלגל קליפת תפוז מסוכר. הפוך היטב במרכז ויוצקים בחמאה. מערבבים עם כף עץ רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להעביר את הבצק למשטח מקומח וללטף אותו לסיבוב 8 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'. לצבוט יחד כל סדקים בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מברשת את הבצק עם שמנת כבדה ומפזרים אותו עם סוכר demerara.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
חותכים את הסיבוב ל 8 פלחי ולהעביר אותם לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים את לחמניות תפוזים-שיבולת שועל מסוכרים במשך כ 25 דקות, או עד זהב על גבי ותחתון.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר את הביסקוויטים למתלה תיל כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
מגישים עם חמאה רכה ומרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
הפוך קדימה: הלחמניות ניתן לאחסן במיכל אטום לילה.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים8ריבס, קצוץ טרי או קפואריכך חמאה ומרמלדה, להגשהריכך חמאה ומרמלדה, להגשה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס קצוץ דק קליפת תפוז מסוכר1/4 כוס קצוץ דק קליפת תפוז מסוכר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מגולגלת (לא מיידית)שיבולת שועל מגולגלת (לא מיידית)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)demerara או סוכר turbinado, עבור זילוףdemerara או סוכר turbinado, עבור זילוף170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 מקלות חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ומקורר1/2 מקלות חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ומקורר