קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מגזין

ביסקוויטים מוזהבים

ביסקוויטים מוזהבים
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, ביסקוויטים מוזהבים עשויים להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. מתאים ל-9 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 182 קלוריות. תמורת 20 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 34%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות חמאה מוזהבות, {ללא שומן!} עוגיות דלעת מוזהבות, וביסקוויטים של בוקר יום של Darling עם רוטב משמש-דובדבנים מוזהבים.

הוראות

1
מניחים את התערובת בקערה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות תערובת אפייה מהירה3 כוסות תערובת אפייה מהירה
2
להוסיף חלב; מערבבים רק עד לאיחוד. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש 10-15 פעמים. לטפוח או לרדד ל-1/2-in. עוֹבִי; לחתוך עם 2-1/2-in. חותך ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים ב-425 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "