ביסקוויטים מלח ופלפל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלח ופלפל ביסקוויטים עם חמאת בייקון, מלח ופלפל ביסקוויטים עם מרק סלק כפרי תירס שוויצרי, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שמנת חמוצה ו 3 כפות שמנת כבדה בקערה קטנה.
אבקת אפיית פולסים, מלח כשר, סוכר, 1/2 כפית פלפל ו-2 כוסות קמח במעבד מזון עד לשילוב; מוסיפים חמאה ודופק עד למרקם של ארוחה גסה עם כמה חתיכות חמאה בגודל אפונה שנותרו.
העברת תערובת לקערה גדולה. באמצעות כף, לערבב תערובת שמנת חמוצה, ולאחר מכן ללוש בעדינות כמה פעמים רק עד בצק שאגי מגיע יחד (יד קלה היא המפתח ביסקוויטים רכים, כדי להיזהר לא overmix).
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד 3/4 " עבה. באמצעות חותך, לגזור ביסקוויטים, rerolling שאריות לפי הצורך.
מניחים ביסקוויטים על גיליון אפייה מצופה קלף ומברשת עם הנותרים 1 כף שמנת כבדה; מפזרים מלח ים ופלפל יותר.
אופים עד חום זהוב על החלק העליון והתחתון, 15-20 דקות.
מגישים חם עם חמאה מלח ופלפל, אם תרצה.
לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע לגזור 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה. ביסקוויטים יכולים להיות אפויים 2 שעות קדימה. לחמם לפני ההגשה, אם תרצה.