ביסקוויטים עם שקדים מתוקים
שרי שקדים ריקוטה טיפה ביסקוויטים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, דובדבנים מסוכרים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. נסו ביסקוויטים בטעם דובדבן-שקדים, עוגיות שוקולד שרי טיפה, ו ביסקוויטים שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים ומיץ בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; בואו לעמוד 5 דקות.
ניקוז; להשליך נוזל. דובדבנים קוצצים דק.
מערבבים גבינת ריקוטה, 1 כף סוכר, קליפה ווניל בקערה בינונית. שמור 1/2 כוס של תערובת ריקוטה.
מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה ושמן קנולה לתערובת ריקוטה הנותרים, ערבוב עד חלקה.
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, הנותרים 3 כפות סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים דובדבנים ושקדים; לזרוק.
להוסיף תערובת חלב חמאה; מערבבים רק עד בשילוב.
טיפה בצק על ידי 1/4 כוס מלא 3 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
שלב ביצה הנותרים 1 כף חלב חמאה, ערבוב עם מקצף. מברשת בעדינות העליון הצדדים של הבצק עם תערובת ביצה.
אופים ב 425 במשך 15 עד 16 דקות או עד הזהב.
הסר מן המחבת; מגניב מעט על מתלה חוט.
מקציפים את תערובת ריקוטה שמורות במהירות בינונית 3 דקות או עד פלאפי.