ביסקוויטים קמח תירס עם צ'דר וצ' יפוטלה
ביסקוויטים מקמח תירס עם צ'דר וצ' יפוטלה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 279 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, גבינת צ'דר גסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטי צ'דר מקמח תירס, ביסקוויטים מקמח צ'דר עם עירית, ו ביסקוויטים מקמח צ'דר-חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 425°f. ממיסים 1 חמאת כף במחבת nonstick מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק ו sauté 2 דקות כדי לרכך מעט.
מערבבים קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה במעבד.
להוסיף 1/2 כוס חמאה צוננת; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף גבינה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה.
העברת תערובת קמח לקערה גדולה.
להקציף 1 ביצה בכוס מדידה.
מוסיפים מספיק חלב חמאה לביצה כדי למדוד 1 כוס; מערבבים בתערובת בצל ירוק וצ ' יפוטלס. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים.
יוצקים תערובת חלב חמאה לתוך היטב; לערבב רק עד לחלחל באופן שווה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות. ללוש בעדינות רק עד הבצק מחזיק יחד, על 10 סיבובים. לטפוח על משטח מקומח בנדיבות לסיבוב 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לגזור ביסקוויטים.
העברה לתבנית אפייה ungreased, מרווח 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות בצק; לטפוח עד 3/4 אינץ ' עובי לחתוך ביסקוויטים נוספים.
מברשת ביסקוויטים עם זיגוג ביצה.
אופים ביסקוויטים עד הזהב, בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, ביסקוויטים להרגיש המשרד, על 18 דקות. מגניב על rack 5 דקות.
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים לטיניים.