ביסקוויטים ריקוטה לימון של נונה הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 254 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת ריקוטה עם חלב מלא, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ביסקוויטים ריקוטה עם דובדבנים יבשים, משמשים ופטל, בשר לייט: Soppressata, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה, ו אספרגוס ולימון ובזיליקום ריקוטה ממולאים סלמון לחמניות עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס סוכר, חמאה, לימון גרידת בקערה גדולה עד אור ורך. הכה בריקוטה. הכה את הביצה, מיץ לימון, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
סודה לשתייה
מיץ לימון
גרידת לימון
גבינת ריקוטה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
4
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים רק עד מעורבב (הבלילה תהיה עבה ורכה).
5
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
6
מפזרים את השקדים ולאחר מכן את הנותרים 1 כפית סוכר על המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
סוכר
7
אופים עד המאפינס רק להיות חיוור הזהב על גבי, כ 20 דקות. מגניב במקצת.