ביסקוויטים שקדים דובדבנים יבשים
ביסקוויטי שקדים מיובשים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 926 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר טורבינדו, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: ביסקוויטים שקדים דובדבנים יבשים, ביסקוויטים יבשים עם דובדבנים ושקדים, ו לחמניות דובדבן מיובשות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, גרידת לימון, מלח וקינמון.
מוסיפים את החמאה ומשפשפים עם האצבעות לתוך החומרים היבשים עד לקבלת ארוחה גסה.
מוסיפים את הדובדבנים והשקדים.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומשלבים אותה לתוך תערובת קמח החמאה.
טופס את הבצק לתוך דיסק עבה 1 אינץ לחתוך אותו 6 טריזים.
מפזרים כל טריז בנדיבות עם סוכר turbinado.
מעבירים את הפרוסות למחבת גיליון מרופדת בקלף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 17 עד 18 דקות, הופכים את המחבת באמצע.
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להוסיף את כל החומרים ואת שוט על מהירות גבוהה עד הקרם מתחיל clump ולהפוך צהוב בהיר. המשך ערבוב כמו צורות חמאה ואת חלב החמאה מתחילה להפריד. לגרד צדדים ולהמשיך לערבב עד התערובת היא גוש אחד של חמאה.
מניחים חמאה לתוך מיכל נקי או צלחת הגשה ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.