ביסקוויטים תה מרוקאי
ביסקוויטים תה מרוקאי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 96 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, ביצה, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר, חמאה, שקדים, מי פרחים כתומים, זרעי אניס, תמציות, ו 1/4 זרעי שומשום כוס בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים ומערבבים עד לשלב טוב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד רק בשילוב. בצק צונן, מכוסה, 1 שעה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
באמצעות ידיים לחות, חצי בצק טופס 2 (11 על ידי 3 אינץ') כיכרות על תבנית אפייה ungreased.
מברשת עם מספיק ביצה לשטוף מעיל, ואז מפזרים זרעי שומשום כף הנותרים.
אופים עד הזהב החיוור, כ -30 דקות. שחרר מן תבנית אפייה עם מרית, ולאחר מכן להעביר כיכרות למתלה מגניב 15 דקות. תשאירי את התנור דולק.)
חותכים כיכרות חמות לפרוסות 3/4 אינץ ' עם סכין משונן ולסדר ביסקוויטים, עם צד לחתוך למטה, על תבנית אפייה נקייה.
אופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
העברה ל rack כדי להתקרר לחלוטין.
ביסקוויטים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 שבועות.