ביסקוטי
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2222 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית אניס, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו ביצה נוג ביסקוטי, הביסקוטי הטוב ביותר, ו ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז דפי עוגיות או קו עם נייר קלף.
בקערה בינונית, היכו יחד את השמן, הביצים, הסוכר ואת טעם אניס עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים לתוך תערובת הביצים כדי ליצור בצק כבד. מחלקים בצק לשני חלקים. טופס כל חתיכה לתוך גליל כל עוד גיליון העוגיות שלך.
מקום רול על גיליון עוגיות מוכן, ולחץ עד עובי 1/2 אינץ'.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.
הסר מסדין האפייה כדי להתקרר על מתלה תיל. כאשר העוגיות הן קרירות מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים את הפרוסות לחתוך בצד בחזרה על תבנית האפייה.
אופים במשך 6 עד 10 דקות נוספות בכל צד. פרוסות צריך להיות קלוי קלות.