ביסקוטי אגוז אורן
המתכון אורן אגוז ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ביסקוטי אגוז אורן לימון, ו רוזמרין-אורן אגוז ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בצנוברים.
שלב 1/4 כוס בתוספת 2 כפות מים, קליפה, וניל, וביצים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב (הבצק יהיה יבש ומתפורר). ללוש את הבצק בקלילות בקערה 7 או 8 פעמים או עד שהבצק נוצר (הבצק יהיה דביק). מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל 8 אינץ ' ארוך.
מקום לחמניות 6 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; לשטח כל גליל לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
הסר לחמניות מדף אפייה (לא לכבות את התנור); מגניב 10 דקות על מתלה תיל.
חותכים כל גליל באלכסון לתוך 15 (1/2 אינץ ' עבה) פרוסות באמצעות סכין משונן.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 15 דקות. הפוך את העוגיות ואפה 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו מעט רכות במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.