קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות30
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

ביסקוטי אגוזי לוז זנגביל

ביסקוטי אגוזי לוז זנגביל
ניתן להכין את המתכון של ביסקוטי אגוזי זנגביל תוך כ-55 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 116 קלוריות . מתאים ל-30 מנות. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הים תיכוני. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביסקוטי אגוזי לוז , ביסקוטי שוקולד-לוז וביסקוטי מוקה-לוז .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים 1/2 כוס שיבולת שועל במעבד מזון קטן; מכסים ומעבדים עד לטחון. מערבבים את שאר שיבולת השועל ושיבולת השועל הטחונה לתוך תערובת הקמח. בקערה קטנה טורפים את הביצים, המולסה, השמן והוניל; טורפים בהדרגה לתערובת הקמח. מערבבים פנימה אגוזי לוז וצימוקים. (הבצק יהיה עבה.)
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחלקים את הבצק לשניים. בעזרת ידיים מקומחות קלות, מעצבים כל 12 אינץ'. מלבן x 2 אינץ' על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על תבניות על רשתות כ-10 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מעבירים מלבנים אפויים לקרש חיתוך. בעזרת סכין משוננת, חותכים באלכסון ל-3/4 אינץ'. פרוסות. מחזירים לתבנית עם נייר אפייה, הצד החתוך כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
אופים 5-6 דקות מכל צד או עד שהן יציב.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.
8
במיקרוגל ממיסים צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
9
מטפטפים מעל ביסקוטי; לתת לעמוד עד להתייצבות. אחסן בין פיסות נייר שעווה בכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות165חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)219חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע90חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוזי לוז קצוצים בגסות, קלוייםאגוזי לוז קצוצים בגסות, קלויים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד841 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה81חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שיבולת שועל מיושנת, מחולקתשיבולת שועל מיושנת, מחולקת451 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי אפייה לבניםשבבי אפייה לבנים109חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתיכות טופי הית' ברכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house