קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות30
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

ביסקוטי אגוזי לוז זנגביל

ביסקוטי אגוזי לוז זנגביל
ניתן להכין את המתכון של ביסקוטי אגוזי זנגביל תוך כ-55 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 116 קלוריות . מתאים ל-30 מנות. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הים תיכוני. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביסקוטי אגוזי לוז , ביסקוטי שוקולד-לוז וביסקוטי מוקה-לוז .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים 1/2 כוס שיבולת שועל במעבד מזון קטן; מכסים ומעבדים עד לטחון. מערבבים את שאר שיבולת השועל ושיבולת השועל הטחונה לתוך תערובת הקמח. בקערה קטנה טורפים את הביצים, המולסה, השמן והוניל; טורפים בהדרגה לתערובת הקמח. מערבבים פנימה אגוזי לוז וצימוקים. (הבצק יהיה עבה.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחלקים את הבצק לשניים. בעזרת ידיים מקומחות קלות, מעצבים כל 12 אינץ'. מלבן x 2 אינץ' על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על תבניות על רשתות כ-10 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים מלבנים אפויים לקרש חיתוך. בעזרת סכין משוננת, חותכים באלכסון ל-3/4 אינץ'. פרוסות. מחזירים לתבנית עם נייר אפייה, הצד החתוך כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
אופים 5-6 דקות מכל צד או עד שהן יציב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.
8
במיקרוגל ממיסים צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מטפטפים מעל ביסקוטי; לתת לעמוד עד להתייצבות. אחסן בין פיסות נייר שעווה בכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס165דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)219דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע90דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוזי לוז קצוצים בגסות, קלוייםאגוזי לוז קצוצים בגסות, קלויים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד841 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה81דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שיבולת שועל מיושנת, מחולקתשיבולת שועל מיושנת, מחולקת451 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי אפייה לבניםשבבי אפייה לבנים109דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתיכות טופי הית' ברכוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)