ביסקוטי אגוזי לוז זנגביל
ניתן להכין את המתכון של ביסקוטי אגוזי זנגביל תוך כ-55 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 116 קלוריות . מתאים ל-30 מנות. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הים תיכוני. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביסקוטי אגוזי לוז , ביסקוטי שוקולד-לוז וביסקוטי מוקה-לוז .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
מניחים 1/2 כוס שיבולת שועל במעבד מזון קטן; מכסים ומעבדים עד לטחון. מערבבים את שאר שיבולת השועל ושיבולת השועל הטחונה לתוך תערובת הקמח. בקערה קטנה טורפים את הביצים, המולסה, השמן והוניל; טורפים בהדרגה לתערובת הקמח. מערבבים פנימה אגוזי לוז וצימוקים. (הבצק יהיה עבה.)
מחלקים את הבצק לשניים. בעזרת ידיים מקומחות קלות, מעצבים כל 12 אינץ'. מלבן x 2 אינץ' על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על תבניות על רשתות כ-10 דקות או עד להתייצבות.
מעבירים מלבנים אפויים לקרש חיתוך. בעזרת סכין משוננת, חותכים באלכסון ל-3/4 אינץ'. פרוסות. מחזירים לתבנית עם נייר אפייה, הצד החתוך כלפי מטה.
אופים 5-6 דקות מכל צד או עד שהן יציב.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.
במיקרוגל ממיסים צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מטפטפים מעל ביסקוטי; לתת לעמוד עד להתייצבות. אחסן בין פיסות נייר שעווה בכלים אטומים.