ביסקוטי אגוזים ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי שוקולד אגוזי לוז. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קקאו תהליך הולנדי, אגוזי לוז, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: אגוזי לוז-ביסקוטי שוקולד, ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קל גריז גיליון עוגיות. בקערה גדולה, לשלב סוכר וחמאה; לנצח עד אור ורך.
להוסיף וניל וביצים; להתמזג היטב.
מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה; מערבבים היטב. מערבבים אגוזי לוז קלויים ושוקולד צ ' יפס.
מחלקים בצק לשניים; לעצב כל יומן 10 אינץ'.
מקום יומני 5 אינץ 'בנפרד על גיליון עוגיות משומן; לשטח כל אחד עד 3 אינץ' רחב.
אופים ב 177°. במשך 20 עד 25 דקות או עד המשרד כאשר נגע במרכז. מגניב על גיליון עוגיות במשך 10 דקות. עם סכין משונן, לחתוך באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. סדר פרוסות, לחתוך בצד למטה, על אותו גיליון עוגיות.
חזור לתנור; אופים 10 דקות. הפוך פרוסות מעל; אופים תוספת 5 עד 10 דקות או עד הצדדים לחתוך הם השחמה קלות פריך.
הסר גיליון עוגיות; מקום על מתלה חוט. מגניב 10 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מניחים ציפוי ממתקים בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל על גבוה במשך 45 שניות, ערבוב פעם אחת, או עד נמס וחלק. במידת הצורך, מיקרוגל 20 שניות נוספות.