קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי גביע חמאת בוטנים מדהים

ביסקוטי גביע חמאת בוטנים מדהים
ביסקוטי כוס חמאת בוטנים מדהימה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 197 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-30 מנות. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית וניל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז חמאת בוטנים עם ציפוי גביע חמאת בוטנים , עוגיות גביע חמאת בוטנים עם קרם חמאת בוטנים וביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מערבבים את החלב ותמצית הווניל יחד בקערה קטנה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים את חמאת הבוטנים, הסוכר החום והסוכר הלבן במערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, מניחים לכל ביצה להתמזג בתערובת חמאת הבוטנים לפני הוספת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ומערבבים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מקפלים פנימה את שבבי חמאת הבוטנים; ערבוב מספיק לאיחוד אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
9
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מגלגלים כל חלק למלבן בגודל 4x5 אינץ' בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מעבירים את חלקי הבצק על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שיציב למגע, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מניחים כיכרות ביסקוטי על רשתות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
14
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
חותכים כל כיכר לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
16
מחזירים את הפרוסות לניירות האפייה כשהצדדים החתוכים כלפי מעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
אופים בתנור עד שהביסקוטי מתייבש, כ-10 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים לצינון מלא על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
19
ממיסים את השוקולד צ'יפס בקערת זכוכית או קרמיקה המתאימה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל מרווח, עד להמסה וחלקה, 1 עד 3 דקות (תלוי במיקרוגל שלך).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
טובלים את הביסקוטי המקורר בשוקולד המומס. מניחים את הביסקוטי על נייר אפייה ומניחים להתייצבות, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ביסקוטיביסקוטי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.