ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים
דובדבנים יבשים וביסקוטי שקדים יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-44 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. אם יש לך מלח, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים, ביסקוטי דובדבנים יבשים, ו אגוזי לוז וביסקוטי דובדבן מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בקערת ערבוב, לשלב את החמאה וסוכר ולהכות יחד עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת. הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מערבבים בעדינות בקמח, אבקת אפייה, מלח וגרידת לימון. לאחר המרכיבים היבשים משולבים, מקפלים את השקדים ודובדבנים יבשים.
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים את הבצק ל-2 בולי עץ. אם הבצק דביק, אבק עם קצת קמח.
מגלגלים את היומנים לאורך של תבנית. הכה את הלבן ביצה עם התזה של מים.
מברשת את יומני עם ביצה לבן ומפזרים את הסוכר turbinado.
העברה למחבת גיליון ולמקם לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
אופים בתנור במשך 30 דקות.
הסר מהתנור לתת מגניב במשך 10 דקות.
הסר יומנים ללוח חיתוך לחתוך על הטיה על 3/4 אינץ ' עבה.
הניחו את הביסקוטי על תבנית הסדין וחזרו לתנור לעוד 10 דקות. זה יקשיח את הביסקוטי. מגניב לגמרי על המדף.
קו גיליון עוגיות עם קלף או נייר שעווה. טובלים כל ביסקוטי או בייגלה בשוקולד כדי לכסות חצי מכל אחד ואז טובלים את הסוכריות או סוכריות קנה חתיכות. הגדר כל חתיכה על גיליון עוגיות מרופדת כדי לאפשר את השוקולד להקשיח. אחסן במקום קריר במיכלים הדוקים לאוויר. נסה לא לאכול את כולם באותו הזמן.
להביא סיר עם 1 אינץ ' של מים בו לרתיחה.
שים את השוקולד בתוך מתכת גדולה או זכוכית חסינת חום ערבוב קערה ומניח על גבי הסיר עם מים רותחים. שימו לב היטב כי קערת הערבוב אינה נוגעת בפני השטח של המים הרותחים. מערבבים את השוקולד עד שהוא נמס כמעט לחלוטין.
הסר אותו מן הסיר ולהמשיך לערבב עד השוקולד נמס לחלוטין. כל התהליך הזה צריך לקחת לא יותר מ 5 עד 10 דקות.