קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות44
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים

ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים
דובדבנים יבשים וביסקוטי שקדים יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-44 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. אם יש לך מלח, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים, ביסקוטי דובדבנים יבשים, ו אגוזי לוז וביסקוטי דובדבן מיובש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב, לשלב את החמאה וסוכר ולהכות יחד עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת. הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
תוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
4
מערבבים בעדינות בקמח, אבקת אפייה, מלח וגרידת לימון. לאחר המרכיבים היבשים משולבים, מקפלים את השקדים ודובדבנים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים את הבצק ל-2 בולי עץ. אם הבצק דביק, אבק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגלגלים את היומנים לאורך של תבנית. הכה את הלבן ביצה עם התזה של מים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מברשת את יומני עם ביצה לבן ומפזרים את הסוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
העברה למחבת גיליון ולמקם לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים בתנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור לתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר יומנים ללוח חיתוך לחתוך על הטיה על 3/4 אינץ ' עבה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
הניחו את הביסקוטי על תבנית הסדין וחזרו לתנור לעוד 10 דקות. זה יקשיח את הביסקוטי. מגניב לגמרי על המדף.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
קו גיליון עוגיות עם קלף או נייר שעווה. טובלים כל ביסקוטי או בייגלה בשוקולד כדי לכסות חצי מכל אחד ואז טובלים את הסוכריות או סוכריות קנה חתיכות. הגדר כל חתיכה על גיליון עוגיות מרופדת כדי לאפשר את השוקולד להקשיח. אחסן במקום קריר במיכלים הדוקים לאוויר. נסה לא לאכול את כולם באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
ביסקוטיביסקוטי
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
להביא סיר עם 1 אינץ ' של מים בו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
שים את השוקולד בתוך מתכת גדולה או זכוכית חסינת חום ערבוב קערה ומניח על גבי הסיר עם מים רותחים. שימו לב היטב כי קערת הערבוב אינה נוגעת בפני השטח של המים הרותחים. מערבבים את השוקולד עד שהוא נמס כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
הסר אותו מן הסיר ולהמשיך לערבב עד השוקולד נמס לחלוטין. כל התהליך הזה צריך לקחת לא יותר מ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה