קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי האביב

ביסקוטי האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי האביב. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, אגוזי פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר, גרידת תפוזים, ווניל עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים ביצים וחלבון ביצה אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה להתמזג לתוך תערובת מוקרם באמצעות כף עץ. מערבבים בשוקולד הלבן, חמוציות מיובשות ופיסטוקים. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות, או עד שהבצק כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולחלק לחצאים. טופס כל חצי לתוך יומן שטוח על 12 אינץ 'ארוך על ידי 3 אינץ' רחב. סדר יומני לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהב חיוור. אפשר יומני להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. על קרש חיתוך, לחתוך יומני רוחצים באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים במשך 15 דקות נוספות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מעבירים ביסקוטי לחוט מתלים, ומגניבים לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.