קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי האביב

ביסקוטי האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי האביב. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, אגוזי פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר, גרידת תפוזים, ווניל עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים ביצים וחלבון ביצה אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה להתמזג לתוך תערובת מוקרם באמצעות כף עץ. מערבבים בשוקולד הלבן, חמוציות מיובשות ופיסטוקים. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות, או עד שהבצק כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולחלק לחצאים. טופס כל חצי לתוך יומן שטוח על 12 אינץ 'ארוך על ידי 3 אינץ' רחב. סדר יומני לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהב חיוור. אפשר יומני להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. על קרש חיתוך, לחתוך יומני רוחצים באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
אופים במשך 15 דקות נוספות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מעבירים ביסקוטי לחוט מתלים, ומגניבים לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.