קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי האביב

ביסקוטי האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי האביב. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, אגוזי פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר, גרידת תפוזים, ווניל עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים ביצים וחלבון ביצה אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה להתמזג לתוך תערובת מוקרם באמצעות כף עץ. מערבבים בשוקולד הלבן, חמוציות מיובשות ופיסטוקים. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות, או עד שהבצק כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולחלק לחצאים. טופס כל חצי לתוך יומן שטוח על 12 אינץ 'ארוך על ידי 3 אינץ' רחב. סדר יומני לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהב חיוור. אפשר יומני להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. על קרש חיתוך, לחתוך יומני רוחצים באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים במשך 15 דקות נוספות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים ביסקוטי לחוט מתלים, ומגניבים לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.