קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי הדרים שקדים

ביסקוטי הדרים שקדים
ביסקוטי הדרים שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 138 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שקדים טחונים גס, קליפת לימון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 13%. מתכונים דומים: ביסקוטי הדרים שוקולד, עוגת תערובת ביסקוטי הדר, ו ביסקוטי שקדים.

הוראות

1
בקערה, חמאת שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים 3 ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן. מקציפים קליפת לימון, קליפת תפוז וניל.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מחלקים בצק לארבע מנות; מעצבים כל אחד ל -8 אינץ'. איקס 2-אין. מלבן על ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בקערה קטנה מקציפים קלות את הביצה שנותרה; מברישים בצורה אחידה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים 12-14 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת. מגניב על מתלים תיל. אחסן בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 63 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
זה היה כרם איל פוג ' יו, עוד בשנת 1962, שבישר את תחילת מסעו של קסטלו די מונסנטו בייצור יין, עם הקציר הראשון שבראשו עמד האב המייסד פבריציו ביאנקי. עדיין עד היום הבקבוק האיקוני ביותר של החברה, איל פוג ' יו הוא הקיאנטי קלאסיקו הראשון שמציג את שמו של הכרם הספציפי שמייצר אותו. ענבים לבנים הוסרו מהמתכון בשנת 1968. איל פוג ' יו הוא המקור-הודות לבחירה המונית-של כל צמחי הסנגיובזה, קולורינו וקנאיולו בכרמים האחרים של החברה. מעל בקבוקי 100,00 הופקו, כולם מבלים זמן ההזדקנות במרתף ההיסטורי של הטירה, הממחישים את יכולת ההזדקנות המדהימה של היין.