קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי הדרים שקדים

ביסקוטי הדרים שקדים
ביסקוטי הדרים שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 138 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שקדים טחונים גס, קליפת לימון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 13%. מתכונים דומים: ביסקוטי הדרים שוקולד, עוגת תערובת ביסקוטי הדר, ו ביסקוטי שקדים.

הוראות

1
בקערה, חמאת שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 3 ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן. מקציפים קליפת לימון, קליפת תפוז וניל.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מחלקים בצק לארבע מנות; מעצבים כל אחד ל -8 אינץ'. איקס 2-אין. מלבן על ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
בקערה קטנה מקציפים קלות את הביצה שנותרה; מברישים בצורה אחידה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים 12-14 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת. מגניב על מתלים תיל. אחסן בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 63 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
זה היה כרם איל פוג ' יו, עוד בשנת 1962, שבישר את תחילת מסעו של קסטלו די מונסנטו בייצור יין, עם הקציר הראשון שבראשו עמד האב המייסד פבריציו ביאנקי. עדיין עד היום הבקבוק האיקוני ביותר של החברה, איל פוג ' יו הוא הקיאנטי קלאסיקו הראשון שמציג את שמו של הכרם הספציפי שמייצר אותו. ענבים לבנים הוסרו מהמתכון בשנת 1968. איל פוג ' יו הוא המקור-הודות לבחירה המונית-של כל צמחי הסנגיובזה, קולורינו וקנאיולו בכרמים האחרים של החברה. מעל בקבוקי 100,00 הופקו, כולם מבלים זמן ההזדקנות במרתף ההיסטורי של הטירה, הממחישים את יכולת ההזדקנות המדהימה של היין.