ביסקוטי הדרים שקדים
ביסקוטי הדרים שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 138 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שקדים טחונים גס, קליפת לימון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 13%. מתכונים דומים: ביסקוטי הדרים שוקולד, עוגת תערובת ביסקוטי הדר, ו ביסקוטי שקדים.
הוראות
מוסיפים 3 ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן. מקציפים קליפת לימון, קליפת תפוז וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מחלקים בצק לארבע מנות; מעצבים כל אחד ל -8 אינץ'. איקס 2-אין. מלבן על ניירות אפייה לא משומנים.
בקערה קטנה מקציפים קלות את הביצה שנותרה; מברישים בצורה אחידה על הבצק.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב במשך 5 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 12-14 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת. מגניב על מתלים תיל. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 63 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
זה היה כרם איל פוג ' יו, עוד בשנת 1962, שבישר את תחילת מסעו של קסטלו די מונסנטו בייצור יין, עם הקציר הראשון שבראשו עמד האב המייסד פבריציו ביאנקי. עדיין עד היום הבקבוק האיקוני ביותר של החברה, איל פוג ' יו הוא הקיאנטי קלאסיקו הראשון שמציג את שמו של הכרם הספציפי שמייצר אותו. ענבים לבנים הוסרו מהמתכון בשנת 1968. איל פוג ' יו הוא המקור-הודות לבחירה המונית-של כל צמחי הסנגיובזה, קולורינו וקנאיולו בכרמים האחרים של החברה. מעל בקבוקי 100,00 הופקו, כולם מבלים זמן ההזדקנות במרתף ההיסטורי של הטירה, הממחישים את יכולת ההזדקנות המדהימה של היין.