ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים. והוא יספק כ 42 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד מיובא, סוכר, פיסטוקים טבעיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ו ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. לנפות הראשון 3 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה להתמזג היטב. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מערבבים קליפת לימון, וניל, ואניסיד. הכה בתערובת קמח רק עד מעורבב. מערבבים באוכמניות ופיסטוקים (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים.
גלגל כל חצי לתוך יומן 15 אינץ 'ארוך (כ 1 1/4 אינץ' רחב). בזהירות להעביר יומני גיליון אפייה מוכן 1, מרווח 3 אינץ ' זה מזה.
אופים יומני עד כמעט מוצק לגעת אבל עדיין חיוור, על 28 דקות. יומני מגניב על תבנית אפייה 10 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
בזהירות להעביר יומני עדיין על קלף לחיתוך הלוח. באמצעות סכין משונן ותנועת ניסור עדינה, לחתוך בולי עץ לרוחב לפרוסות נדיבות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות, 1 צד לחתוך למטה, על הנותרים 2 גיליונות מוכנים.
אופים עד הזהב מוצק וחיוור, כ 9 דקות לכל צד.
מעבירים עוגיות למדפים ומגניבים.
קו גיליון אפייה אחר עם נייר שעווה. מערבבים שוקולד לבן על גבי דוד כפול מעל מים רותחים בקושי רק עד חלקה.
הסר מעל מים. לטבול 1 קצה של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס, הטיה מחבת במידת הצורך; לנער את עודף שוקולד.
מניחים עוגיות על גיליון מוכן. צ ' יל עד שוקולד הוא מוצק, כ -30 דקות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)