קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים

ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים. והוא יספק כ 42 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד מיובא, סוכר, פיסטוקים טבעיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ו ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. לנפות הראשון 3 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה להתמזג היטב. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קליפת לימון, וניל, ואניסיד. הכה בתערובת קמח רק עד מעורבב. מערבבים באוכמניות ופיסטוקים (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
גלגל כל חצי לתוך יומן 15 אינץ 'ארוך (כ 1 1/4 אינץ' רחב). בזהירות להעביר יומני גיליון אפייה מוכן 1, מרווח 3 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים יומני עד כמעט מוצק לגעת אבל עדיין חיוור, על 28 דקות. יומני מגניב על תבנית אפייה 10 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בזהירות להעביר יומני עדיין על קלף לחיתוך הלוח. באמצעות סכין משונן ותנועת ניסור עדינה, לחתוך בולי עץ לרוחב לפרוסות נדיבות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מניחים פרוסות, 1 צד לחתוך למטה, על הנותרים 2 גיליונות מוכנים.
7
אופים עד הזהב מוצק וחיוור, כ 9 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים עוגיות למדפים ומגניבים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
9
קו גיליון אפייה אחר עם נייר שעווה. מערבבים שוקולד לבן על גבי דוד כפול מעל מים רותחים בקושי רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
הסר מעל מים. לטבול 1 קצה של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס, הטיה מחבת במידת הצורך; לנער את עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים עוגיות על גיליון מוכן. צ ' יל עד שוקולד הוא מוצק, כ -30 דקות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות