קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי חמוציות-שקדים

ביסקוטי חמוציות-שקדים
המתכון Cranberry-Biscotti שקדים מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביסקוטי שקדים חמוציות, ביסקוטי שקדים חמוציות, ו ביסקוטי שקדים-חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים חמוציות בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בואו לעמוד עד שמנמן, כ -15 דקות.
4
לנקז, ולהניח בצד. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
להוסיף 3 ביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב לאחר כל תוספת גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיף תערובת קמח, ומערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
8
מערבבים באוכמניות ופיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
9
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. לעצב כל חתיכה לתוך יומן 16-by-2-אינץ', ולהעביר גיליון אפייה מוכן, על 3 אינץ ' זה מזה. עם כף היד שלך, לשטח יומני מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
מברשת ביצה מוכה על פני השטח של יומני הבצק, ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים, מסתובב גיליון באמצע, עד יומני הם מעט המשרד לגעת, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
12
העבר יומנים על נייר קלף למתלה תיל כדי להתקרר מעט, כ -20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
13
מניחים יומנים על קרש חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך בולי עץ לרוחב באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה גדולה. סדר פרוסות, לחתוך צדדים למטה, על המדף.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
אופים עד המשרד לגעת, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
16
הסר מחבת מהתנור; תן ביסקוטי להתקרר לחלוטין על מתלה. ביסקוטי יכול להישמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.