ביסקוטי חמוציות-שקדים
המתכון Cranberry-Biscotti שקדים מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביסקוטי שקדים חמוציות, ביסקוטי שקדים חמוציות, ו ביסקוטי שקדים-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף; להפריש.
מניחים חמוציות בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים.
בואו לעמוד עד שמנמן, כ -15 דקות.
לנקז, ולהניח בצד. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
להוסיף 3 ביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב לאחר כל תוספת גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים בוניל.
מוסיף תערובת קמח, ומערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מערבבים באוכמניות ופיסטוקים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. לעצב כל חתיכה לתוך יומן 16-by-2-אינץ', ולהעביר גיליון אפייה מוכן, על 3 אינץ ' זה מזה. עם כף היד שלך, לשטח יומני מעט.
מברשת ביצה מוכה על פני השטח של יומני הבצק, ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
אופים, מסתובב גיליון באמצע, עד יומני הם מעט המשרד לגעת, על 25 דקות.
העבר יומנים על נייר קלף למתלה תיל כדי להתקרר מעט, כ -20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות.
מניחים יומנים על קרש חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך בולי עץ לרוחב באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה גדולה. סדר פרוסות, לחתוך צדדים למטה, על המדף.
אופים עד המשרד לגעת, כ -30 דקות.
הסר מחבת מהתנור; תן ביסקוטי להתקרר לחלוטין על מתלה. ביסקוטי יכול להישמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.