ביסקוטי חתונה
ביסקוטי חתונה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. והוא מספק כ 50 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת חתונה, חתונה פבלובה, ו יום החתונה Chex ® Mix.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח ורוזמרין. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי וקערת ערבוב גדולה, לנצח חמאה וסוכר יחד עד אור ורך, על 4 דקות.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, המשלב כל ביצה במלואה לפני הוספת הבא.
תוסיף את הוניל. ומערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מוסיפים דומדמניות.
חותכים בצק לשניים וצורה לתוך 2 בולי עץ. הם צריכים להיות על 12 אינץ 'ארוך; ו 1 אינץ' עבה.
אופים עד רק מתחיל חום בקצוות, על 35 דקות.
בואו להתקרר במשך כמה דקות על סדיני האפייה. בעוד יומני ביסקוטי עדיין חמים, לחתוך כל יומן לפרוסות רחבות 1/2 אינץ ' באלכסון.
מניחים את הפרוסות בחזרה על תבנית האפייה (באמצעות 2 דפי אפייה במידת הצורך כדי להתאים את כל הפרוסות).
הסר את סדיני האפייה מהתנור. הפוך את הביסקוטי ואופה במשך 7 עד 8 דקות נוספות, עד שהביסקוטי פריך.
תן ביסקוטי מגניב במשך כמה דקות על תבנית האפייה (ים).
מגישים כאשר מקורר לטמפרטורת החדר, או לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto