ביסקוטי מתובל: Bicciolani di Vercelli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי מתובל: Bicciolani di Vercelli. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 99 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביסקוטי דלעת מתובל, מאפינס זנגביל עם Streusel מתובל ורוטב קשה מתובל, ו הביסקוטי הטוב ביותר.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, לנפות יחד את כל אבל 1 כף הקמח, הסוכר, ותבלינים.
מוסיפים את כל אבל 1 כף של החמאה, 2 ביצים, וחלמונים ביצה. להכות או לערבב עם כף עץ עד משולב היטב ורך. מכסים את קערת ערבוב עם מגבת לחה ולהשאיר לנוח במקום קריר במשך 6 שעות.
השתמש בחמאה ובקמח שנותרו כדי חמאה וקמח קלות גיליון עוגיות. טופס את הבצק לתוך לחמניות עם הידיים.
מניחים בתנור ואופים במשך 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב עד יומני הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד בבטחה. באמצעות סכין משונן, בזהירות לחתוך את יומני עוגיות על ההטיה, לפרוסות כי הם על 1/2 אינץ ' עבה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, כל ביסקוטי שוכב שטוח על צדו, לפני ההגשה. אם אתה רוצה יותר ביסקוטי, להוריד את התנור ל 250 מעלות F, להניח את פרוסות וכתוצאה מכך שטוח על גיליון העוגיות ולחזור לתנור במשך 5 דקות נוספות כדי לייבש את הביסקוטי מכל הצדדים.