ביסקוטי עם אגוזי לוז מקורמלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי עם אגוזי לוז קרמל. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מלח כשר, מיץ לימון, גרידת תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פרוסות גלידה עם אגוזי לוז מקורמלים, מרק כרובית עם תפוחים מקורמלים ואגוזי לוז, ו אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים את אגוזי לוז בשכבה אחת על משטח סיליקון מרופד אפייה.
שים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד קצת אחרי חום בהיר, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר.
מחממים מחבת נירוסטה גדולה בחום בינוני. ודא המחבת יבש ונקי כדי למנוע כל זיהומים או מים המשפיעים על הקרמל אתה עומד לעשות.
תוסיף את הסוכר. לנער את המחבת מעט כדי להפיץ את הסוכר בשכבה אפילו על החלק התחתון של המחבת. מנמיכים את החום ולשמור את העין על הסוכר כפי שהוא נמס ומתחיל להפוך חום. הרם את המחבת ומערבל את הסוכר סביב מעת לעת כפי שהוא נמס. אין לערבב עם כל כלי. כל זיהומים על הכלי יכול גם להפריע סוכר כפי שהוא נמס.*
הכן תבנית אפייה מרופדת מחצלת סיליקון או נייר קלף. לרסס שכבה של תרסיס nonstick על הקלף, אם משתמשים. תניח בצד. כאשר אגוזי לוז מגניב מעט ואת הקרמל הוא חום בהיר, להשתמש בכפית נקייה כדי לערבב את אגוזי לוז לתוך הקרמל. לרסס את הכף עם תרסיס nonstick כך הסוכר לא מקל על קצה הכף כמו שאתה עובד. מערבבים את האגוזים, ציפוי אותם עם הסוכר. השתמש בכפית כדי לגרוף את אגוזי הלוז ולהפיץ אותם על תבנית אפייה מרופדת.
מורחים אותם כמיטב יכולתך מבלי ליצור גושים גדולים.
מפזרים מעט מלח. להפריש להתקרר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, תמצית שקדים ואת גרידת לימון. תניח בצד.
בקערה אחרת, לנפות יחד 1/4 כפית מלח כשר, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. תניח בצד.
מערבבים את הקמח לתוך תערובת הביצה. השתמש בידיים שלך כדי לסיים שילוב של מרכיבים רטובים ויבשים. לפרק ולגסות לקצוץ את אגוזי לוז ולעבוד בעדינות חצי מהם לתוך הבצק. שמור נשאר מחצית לנשנוש.
הכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וריסוס קל בתרסיס בישול.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים. באמצעות הידיים שלך, להפוך את הבצק החוצה על משטח שטוח מקומח קלות. יוצרים כל מחצית מהבצק לצורה דמוית כיכר ברוחב של כ-2 אינץ 'ובאורך של כ-12 אינץ'. הם צריכים להיראות כמו 2 כיכרות לחם. בזהירות לארגן את 2 כיכרות, זה לצד זה, על תבנית האפייה. לאפייה אופטימלית, השאירו כמה שיותר מקום בין הכיכרות.
שים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, במשך 25 עד 30 דקות. הבצק צריך להיות חום בהיר ועשוי לעלות קצת כפי שהוא מבשל.
מוציאים מהתנור ומניחים על משטח שטוח כדי להתקרר. כבה את התנור.
לאחר התקרר, באמצעות סכין משונן, בעדינות ראה את כיכר לפרוסות עבות 1/2 אינץ', לחתוך על זווית. מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה, חותכים צדדים למעלה, בשכבה אחת. צריך להיות מקום קטן בין כל חתיכה. זה כמעט ירגיש כמו כיכרות הם 2 חידות שאתה לוקח בנפרד על ידי חיתוך ולאחר מכן לשים שוב יחד על תבנית האפייה.
החזירו את תבנית האפייה לתנור. אפשר להם לשבת בתנור במשך 10 דקות. זה יגרום לביסקוטי להתקשות ולהרים כוסית, אבל רק במעט.
בסיר גדול, נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, סוכר מגורען, גרידת לימון וגרידת תפוזים. המשך לטאטא עד התערובת מבהירה בצבע, 2 עד 3 דקות.
להקציף במיץ לימון ומיץ תפוזים.
שים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים ומערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה להתעבות. הקפד לגרד את הצדדים של הסיר כך curd doesnt טופס קרום על הקצוות או חריכה כפי שהוא מבשל. לאחר כמה דקות, להתחיל בהדרגה לטאטא את פרוסות חמאה. כאשר כל החמאה משולבת, להסיר את הסיר מהחום.
להעביר את curd לקערה אחרת כדי להתקרר, ואז לכסות אותו בחוזקה עם שכבה של ניילון לעטוף. הפלסטיק צריך להיות ממוקם ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להרכיב כפי שהוא מתקרר.
מגישים בקערה לצד ביסקוטי לטבילה או מתפשט על ביסקוטי כמו ריבה.