ביסקוטי עם לבנדר וכתום
ביסקוטי עם לבנדר וכתום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 13 מנות. עם 174 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שקדים, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ביסקוטי לבנדר כתום, עוגת לבנדר וכתום, ו טארט כתום עם מרנג לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח הראשון 4 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות עד מעורבב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; לנצח עד מעורבב. מערבבים שקדים ווניל.
שימוש בידיים מקורנות, לעצב בצק לתוך יומן 10 אינץ 'על גיליון אפייה משומן קלות, ולשטח עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חותכים את היומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן, תוך שימוש בתנועת ניסור עדינה.
מניחים פרוסות על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 300 במשך 20 עד 25 דקות (עוגיות יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.