ביסקוטי עם לבנדר וכתום
ביסקוטי עם לבנדר וכתום הוא חלב חינם ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, חלבונים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ביסקוטי עם לבנדר וכתום, ביסקוטי לבנדר כתום, ו עוגת לבנדר וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את החומרים הראשונים 5 במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב. מוכה בחלבונים. כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, פועם עד מעורבב. מערבבים בשקדים.
הפעל בצק ביסקוטי החוצה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; עם ידיים מקומטות קלות, לעצב את הבצק לתוך גליל באורך 10 אינץ'; לשטח את הגליל לעובי 1 אינץ'.
אופים את הגליל ב 325 במשך 30 דקות.
הסר את הגליל מסדין האפייה, וקריר במשך 10 דקות על מתלה תיל.
חותכים רול באלכסון לתוך 14 (1/2 אינץ') פרוסות באמצעות סכין משונן.
מניחים את הפרוסות, זקוף, על תבנית אפייה.
אופים את הפרוסות ב 325 במשך 15 דקות (העוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
הערה: לאחסן במיכל אטום. להקפיא עד 6 חודשים, למקם ביסקוטי במיכל אטום.