ביסקוטי עם צימוקים
עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים חמוציות, דלעת Raisinets מאפין צמרות, ו הביסקוטי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את החומרים הראשונים 3 במהירות בינונית של מיקסר 4 דקות או עד היטב מעורבב.
הוסף ביצה, והכה היטב. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת סוכר, מכים עד מעורבב היטב. מערבבים בצימוקים מצופים שוקולד.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 7 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 12 אינץ'.
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח עד עובי 3/4 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
הסר רול מדף אפייה; מגניב 10 דקות על מתלה תיל.
חותכים את רול באלכסון לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
אופים 10 דקות; להפוך ביסקוטי מעל, ואופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.