ביסקוטי פירות מסוכרים
ביסקוטי פירות מסוכרים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 72. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קרמל מלוח וביסקוטי פקאן מסוכרים, ביסקוטי שוקולד צ'יפס שקדים מסוכרים, ו ביסקוטי פירות יבשים.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מערבבים פנימה ביצים ותמצית אניס. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת הביצים. לבסוף מערבבים פנימה את הפירות המסוכרים. מקררים בצק במשך שעה 1.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מחלקים בצק ל -4 מנות שוות.
מגלגלים כל מנה לבול עץ באורך של כ-12 אינץ'.
מניחים 2 יומנים לכל גיליון עוגיות. לחץ מעט כלפי מטה ואופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על התבניות כ -5 דקות. פורסים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים את הפרוסות החתוכות כלפי מטה על תבנית האפייה ומחזירים לתנור לעוד 16 עד 18 דקות, או עד שהם קלויים קלות. מצננים על מתלים ומאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny
ביסקוטי עובד ממש טוב עם וין סנטו וטאוני פורט. וין סנטו הוא הזיווג המסורתי ביותר לביסקוטי-אפשר להטביע את הביסקוטי ממש שם! נמל חום הוא בדיוק כמו טבילה. אתה יכול לנסות פייר לה פטה קרמנט דה לימו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![פייר לה פטה קרמנט דה לימו]()
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר