ביסקוטי פפרמנטה
ביסקוטי מנטה הוא קינוח שמגיש 42. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכריות מנטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביסקוטי פפרמנטה, ביסקוטי פפרמנטה, ו ביסקוטי שוקולד-מנטה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בתמצית.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים פנימה סוכריות מנטה. מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה (הבצק יהיה נוקשה).
מחלקים בצק לשניים. על תבנית אפייה לא משומנת, מעצבים כל מנה ל -12 אינץ'. איקס 2-1 / 2-ב. מלבן.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מוציאים בזהירות למתלים; מצננים למשך 15 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין חדה ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 12-15 דקות או עד שהם יציבים.
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים מעל ביסקוטי; מפזרים ממתקים.
מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "