אם יש לך מלח, גרידת לימון, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביסקוויט לימון עם טפטוף לימון חמוץ, ביסקוטי לימון, ו ביסקוטי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים והעליונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לשלב מיץ תפוזים וסודה לאפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, וקינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון ומים חמים לקערה עם מיץ תפוזים וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים סוכר ומקציפים עד משולב היטב מואר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה