קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שוקולד כפול

ביסקוטי שוקולד כפול
ביסקוטי שוקולד כפול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח שלך. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 10%. נסו ביסקוטי שוקולד כפול, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בהדרגה להכות קקאו ואבקת אפייה. לנצח במשך 2 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים בקמח ביד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מערבבים בשוקולד לבן וצ ' יפס שוקולד. מכסים בצק, ומקררים במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומגלגלים כל חלק ללוג באורך 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים יומני על גיליון עוגיות משומן קלות, כ 4 אינץ ' זה מזה. שטוחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות במשך 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות להעביר מתלה חוט להתקרר במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים כל כיכר לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1/2 אינץ'.
7
מניחים פרוסות על גיליון עוגיות ungreased, ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 9 דקות. להפוך עוגיות מעל, ואופים במשך 7 עד 9 דקות. מגניב לגמרי, ואז לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון