ביסקוטי שוקולד כפול
ביסקוטי שוקולד כפול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח שלך. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 10%. נסו ביסקוטי שוקולד כפול, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בהדרגה להכות קקאו ואבקת אפייה. לנצח במשך 2 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים בקמח ביד.
מערבבים בשוקולד לבן וצ ' יפס שוקולד. מכסים בצק, ומקררים במשך כ -10 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומגלגלים כל חלק ללוג באורך 9 אינץ'.
מניחים יומני על גיליון עוגיות משומן קלות, כ 4 אינץ ' זה מזה. שטוחים מעט.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות במשך 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות להעביר מתלה חוט להתקרר במשך שעה אחת.
חותכים כל כיכר לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות על גיליון עוגיות ungreased, ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 9 דקות. להפוך עוגיות מעל, ואופים במשך 7 עד 9 דקות. מגניב לגמרי, ואז לאחסן במיכל אטום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון