קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שוקולד לבן עם ג'ינג'ר

ביסקוטי שוקולד לבן עם ג'ינג'ר
ביסקוויט שוקולד לבן עם ג'ינג'ר יכול להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 24 . יש קינוח זה 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוטי אוכמניות שוקולד לבן, ביסקוטי מנטה שוקולד לבן, ו שוקולד לבן-ביסקוטי משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הוניל והבא 2 מרכיבים, ומוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב עד היטב מעורבב (הבצק יהיה יבש).
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש קל 7 או 8 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, ו flatten רול עד עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר רול מסדין אפייה למדף תיל, ולתת מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
חותכים את רול באלכסון לפרוסות 24 (1/2 אינץ'), ומניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325, ואופים במשך 10 דקות. הפוך את העוגיות ואופה במשך 10 דקות נוספות (העוגיות יהיו רכות מעט במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר מסדין אפייה, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון