ביסקוטי שוקולד-צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי שוקולד צ'יפס. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם מיני-פירורי שוקולד חצי -weet, תמצית vanillan, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
שלב מים והבא 3 מרכיבים; להוסיף לתערובת קמח, ערבוב עד היטב מעורבב (הבצק יהיה יבש).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש קל 7 או 8 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 16 אינץ'.
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, ו flatten רול עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
הסר רול מסדין אפייה למדף תיל, ולתת מגניב 10 דקות.
חותכים את הגליל באלכסון לפרוסות 24 (1/2 אינץ'), ומניחים, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ואפה 10 דקות. הפוך את העוגיות ואפה 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו מעט רכות במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר מסדין אפייה; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.