קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך בצל פנינה, שמן canolan, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון עם אטריות ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 300 F. העונה את הבשר מכל הצדדים עם 1 כף של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר אטום גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הבשר בקבוצות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
העברה לצלחת.
4
מוסיפים את היין לטפטופים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות, באמצעות כף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבשר, העגבניות, ו 2 כוסות של המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים את הבצל הצהוב, גזר שלם ושום. מכסים בחוזקה ולהעביר לתנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים את הגזר לחתוך התינוק או רצועות גזר, מכסים, וחוזרים לתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז אבל לא מתפרק, כ -30 דקות יותר. שפוך כל שומן מפני השטח.בינתיים, להמיס 1 כף החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוסיפים את בצל הפנינה ואת המרק שנותר. מבשלים עד הנוזל כמעט לחלוטין מתאדה והבצל רך, על 15 דקות, רועד את המחבת מדי פעם כדי לצפות את הבצל עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
העברה לצלחת. לנקות את המחבת, ואז להמיס את החמאה שנותרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הפטריות וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות כמעט לגמרי מתאדה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
הסר מהחום ולהוסיף את המלח שנותר. בינתיים, מניחים את הסיר של תבשיל בשר על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף מחוררת, להסיר ולהשליך את חצי הבצל ואת הגזר כולו. מבשלים את התבשיל, חשוף, עד שהוא מתעבה לעקביות הרצויה, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את בצל הפנינה ואת הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. כף על גבי plates.In מראש: טעם ביף בורגיניון משתפר עם הזמן. הפוך אותו 1 או 2 ימים לפני הזמן, ואז לכסות ולקרר אותו, שמירה על בצל ופטריות נפרדים מהנזיד. למחרת, לרפרף כל שומן מפני השטח. מחממים את התבשיל מעל להבה בינונית-נמוכה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב