קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך בצל פנינה, שמן canolan, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון עם אטריות ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 300 F. העונה את הבשר מכל הצדדים עם 1 כף של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר אטום גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הבשר בקבוצות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
העברה לצלחת.
4
מוסיפים את היין לטפטופים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות, באמצעות כף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הבשר, העגבניות, ו 2 כוסות של המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל הצהוב, גזר שלם ושום. מכסים בחוזקה ולהעביר לתנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים את הגזר לחתוך התינוק או רצועות גזר, מכסים, וחוזרים לתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז אבל לא מתפרק, כ -30 דקות יותר. שפוך כל שומן מפני השטח.בינתיים, להמיס 1 כף החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים את בצל הפנינה ואת המרק שנותר. מבשלים עד הנוזל כמעט לחלוטין מתאדה והבצל רך, על 15 דקות, רועד את המחבת מדי פעם כדי לצפות את הבצל עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
העברה לצלחת. לנקות את המחבת, ואז להמיס את החמאה שנותרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הפטריות וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות כמעט לגמרי מתאדה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
הסר מהחום ולהוסיף את המלח שנותר. בינתיים, מניחים את הסיר של תבשיל בשר על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף מחוררת, להסיר ולהשליך את חצי הבצל ואת הגזר כולו. מבשלים את התבשיל, חשוף, עד שהוא מתעבה לעקביות הרצויה, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את בצל הפנינה ואת הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. כף על גבי plates.In מראש: טעם ביף בורגיניון משתפר עם הזמן. הפוך אותו 1 או 2 ימים לפני הזמן, ואז לכסות ולקרר אותו, שמירה על בצל ופטריות נפרדים מהנזיד. למחרת, לרפרף כל שומן מפני השטח. מחממים את התבשיל מעל להבה בינונית-נמוכה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב