ביף בורגיניון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך בצל פנינה, שמן canolan, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון עם אטריות ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 300 F. העונה את הבשר מכל הצדדים עם 1 כף של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים את הבצל הצהוב, גזר שלם ושום. מכסים בחוזקה ולהעביר לתנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים את הגזר לחתוך התינוק או רצועות גזר, מכסים, וחוזרים לתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז אבל לא מתפרק, כ -30 דקות יותר. שפוך כל שומן מפני השטח.בינתיים, להמיס 1 כף החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מוסיפים את בצל הפנינה ואת המרק שנותר. מבשלים עד הנוזל כמעט לחלוטין מתאדה והבצל רך, על 15 דקות, רועד את המחבת מדי פעם כדי לצפות את הבצל עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
העברה לצלחת. לנקות את המחבת, ואז להמיס את החמאה שנותרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הפטריות וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות כמעט לגמרי מתאדה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
הסר מהחום ולהוסיף את המלח שנותר. בינתיים, מניחים את הסיר של תבשיל בשר על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף מחוררת, להסיר ולהשליך את חצי הבצל ואת הגזר כולו. מבשלים את התבשיל, חשוף, עד שהוא מתעבה לעקביות הרצויה, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזיר
12
מוסיפים את בצל הפנינה ואת הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. כף על גבי plates.In מראש: טעם ביף בורגיניון משתפר עם הזמן. הפוך אותו 1 או 2 ימים לפני הזמן, ואז לכסות ולקרר אותו, שמירה על בצל ופטריות נפרדים מהנזיד. למחרת, לרפרף כל שומן מפני השטח. מחממים את התבשיל מעל להבה בינונית-נמוכה במשך 45 דקות.