קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 12 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מרק בשר בקר, בייקון עבה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-12 דקות. מתכונים דומים: ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בתיק מקפיא zip-top גדול.
2
מוסיפים בשר בקר, ושקית חותם; מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מסננים בשר וארומטיקה, שומרים נוזלים. לטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני 8 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
לנקז בייקון על מגבות נייר, ולהניח בצד; מילואים טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בשר לתנור ההולנדי ב -3 קבוצות, ומבשלים בלי צפיפות בשר 10 עד 15 דקות לכל אצווה או עד להשחמה היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
יוצקים את כל שאריות בייקון; להחזיר בשר משחימים ומרינדה שמורה לתנור ההולנדי, ולהוסיף 2 מרק כוסות. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 2 שעות ו 45 דקות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
בינתיים, חום 2 כף. שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים פטריות ו 1/4 כפית. מלח; לבשל 12 עד 15 דקות או עד השחמה, ערבוב לאחר 10 דקות. תניח את הפטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
חום שנותר 2 כפות. שמן באותו מחבת; להוסיף בצל, גזר, ו 1/4 כפית. מלח, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים פטריות, בצל וגזר לבשר בתנור הולנדי. מוסיפים 1 כפית. מלח. המשך להתבשל תבשיל 15 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
12
מערבבים לתוך תבשיל, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
14
מפזרים בייקון ופטרוזיליה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
15
הערה: אתה יכול להכין את תבשיל הבשר, לקרר אותו לחלוטין, ולשמור אותו בקירור עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בקרתבשיל בקר