ביף בורגיניון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מרק בשר בקר, בייקון עבה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-12 דקות. מתכונים דומים: ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בתיק מקפיא zip-top גדול.
2
מוסיפים בשר בקר, ושקית חותם; מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מסננים בשר וארומטיקה, שומרים נוזלים. לטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
יוצקים את כל שאריות בייקון; להחזיר בשר משחימים ומרינדה שמורה לתנור ההולנדי, ולהוסיף 2 מרק כוסות. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 2 שעות ו 45 דקות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'