ביף בורגיניון
ביף בורגיניון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מרק בשר בקר, בייקון עבה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-12 דקות. מתכונים דומים: ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בתיק מקפיא zip-top גדול.
מוסיפים בשר בקר, ושקית חותם; מקררים בין לילה.
מסננים בשר וארומטיקה, שומרים נוזלים. לטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני 8 דקות או עד פריך.
לנקז בייקון על מגבות נייר, ולהניח בצד; מילואים טפטוף במחבת.
מוסיפים בשר לתנור ההולנדי ב -3 קבוצות, ומבשלים בלי צפיפות בשר 10 עד 15 דקות לכל אצווה או עד להשחמה היטב; להפריש.
יוצקים את כל שאריות בייקון; להחזיר בשר משחימים ומרינדה שמורה לתנור ההולנדי, ולהוסיף 2 מרק כוסות. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 2 שעות ו 45 דקות או עד הבשר רך.
בינתיים, חום 2 כף. שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות ו 1/4 כפית. מלח; לבשל 12 עד 15 דקות או עד השחמה, ערבוב לאחר 10 דקות. תניח את הפטריות בצד.
חום שנותר 2 כפות. שמן באותו מחבת; להוסיף בצל, גזר, ו 1/4 כפית. מלח, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות, בצל וגזר לבשר בתנור הולנדי. מוסיפים 1 כפית. מלח. המשך להתבשל תבשיל 15 דקות או עד ירקות רכים.
מערבבים לתוך תבשיל, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד מעובה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים בייקון ופטרוזיליה לפני ההגשה.
הערה: אתה יכול להכין את תבשיל הבשר, לקרר אותו לחלוטין, ולשמור אותו בקירור עד 3 ימים.