ביף בורגיניון עם אטריות ביצים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ביף בורגיניון עם אטריות ביצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-9 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אטריות ביצים, מלח, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים בשר בקר, חותמים ונערים למעיל.
מבשלים חצי בייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת; להפריש.
מוסיפים חצי מתערובת הבשר לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר בשר מן המחבת; לכסות ולשמור חם. חזור על ההליך עם שנותר תערובת בייקון ובשר בקר.
הסר בשר מן המחבת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים בצל קצוץ, גזר פרוס, ושום טחון למחבת; מטובל 5 דקות. מערבבים יין אדום ומרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים בייקון, בשר בקר, נשאר 1 כפית מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, פטריות, רסק עגבניות, טימין קצוץ, עלי דפנה, בצל פנינה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. לחשוף ולבשל 1 שעה או עד בשר רך. השליכו את עלי המפרץ.
מגישים תערובת בקר על אטריות; מפזרים פטרוזיליה.