ביף דאובה פרובנס
Beefe Daube Provençal הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, רוזמרין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פרובנסל ביף דאוב, בשר הדובה Provençal, ו בשר דובון Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי קטן על אש נמוכה.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 5 דקות או עד השום הוא ריחני, ערבוב מדי פעם.
הסר שום עם כפית מחוררת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני.
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. לבשל 5 דקות, להשחים מכל הצדדים.
מוסיפים יין למחבת, ומביאים לרתיחה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי.
מוסיפים שום, בשר, נשאר 1 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, גזר, הבא 8 מרכיבים (דרך עלה דפנה) למחבת; להביא לרתיחה.
מכסים ואופים ב 300 במשך 2 1/2 שעות או עד בשר מכרז. להשליך עלה דפנה.
מקשטים עם טימין טרי קצוץ,אם תרצה.
הערה: כדי להפוך בבישול איטי, להכין דרך צעד
מניחים תערובת בשר בבישול חשמלי איטי. לכסות ולבשל על גבוה במשך 5 שעות.
הערה יין: נזיד בקר מספק זה ראוי יין עשיר, ארצי, ומלא נשמה-אחד עם מרקם רך, עבה. אני אוהב את המורכבות והעסיסיות של Kuleto Estate Syrah 2004 מעמק נאפה, קליפורניה (45$), אשר מעלה את התבשיל הזה לארוחת ערב נסיכה. -- קארן מקניל .