תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי ולינגטון בקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. אם יש לך כוס יין, עלי קורנית, ענף של קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להשרות את פורצ ' יני מיובש ב 400ml של מים חמים קומקום ולהניח בצד. מלטפים את פילה הבשר בנייר מטבח כדי לייבש אותו מכל דם ואז מתבלים במלח ואז בכבדות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בשר טנדרלוין
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד חם מאוד ואז לבלות 8-10 דקות צורב ולהפוך את הפילה עם מלקחיים עד שלה משחימים היטב על כל הצדדים. החזק אותו לצרוב שני הקצוות גם כן. מניחים את הבשר בצד על מגש כדי לתפוס כל מיצים ולהפוך את החום את המחבת אבל לא לנקות אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מסננים וסוחטים את הפורצ 'יני המיובש אבל שומרים את המיץ ומוסיפים את הפורצ' יני למעבד מזון עם שאר הפטריות והקורנית. מתבלים הכל עם מלח ופלפל ודופק עד קצוץ דק אבל לא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מניחים את מחבת הבשר בחזרה על החום עם החמאה וכאשר הוא מתחיל לרחוש מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות עד מתרכך. הפעל את החימום וקצה בפטריות, להוסיף קצת רוטב ווסטרשייר ולבשל הכל עבור 10-12 דקות עד שיש לך משחה שמגיעה מהצד של המחבת. עצה לתוך קערה כדי להתקרר, מערבבים דרך הפרמזן אם באמצעות ולהניח בצד. כבה את החימום מהמחבת אבל אל תנקה אותו. הבשר יכול להיות צרוב ואת תערובת פטריות יכול להיעשות כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בשלב הראשון של ההרכבה לקבל גיליון גדול של סרט נצמד חפיפה פרושוטו פרוסות על זה בשורה, להטות את תערובת פטריות על גבי ואז לכסות עם גיליון אחר של סרט נצמד. או עם הידיים או מערוך, לטפוח אותו או לגלגל אותו לשכבה דקה שרק מכסה את הפרושוטו.
הסר את הסדין העליון של הסרט נצמד ולהושיב את הפילה במורד מרכז הפטריות. שימוש בקצה של הסרט נצמד להרים לגלגל את prosciutto ופטריות כדי encase את הבשר ואז להשתמש בסרט נצמד לגלגל הכל לתוך נקניק הדוק. לקבלת התוצאות הטובות ביותר עכשיו למקם את הנקניק במקפיא במשך 30 דקות כדי המשרד למעלה לא להשאיר במשך זמן רב יותר של בישול פעמים יושפעו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנות
7
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק למלבן קצת יותר גדול מאשר מגזין, לקצץ את הקצוות כדי ליישר ולשמור את התוספות. מברשת קלות את המאפה בכל רחבי עם ביצה מוכה. בזהירות לפתוח את prosciutto החבילה ולשכב באמצע המאפה. כמו גלישת חבילה או ביצוע קפיץ רול לקפל את הקצוות הקצרים יותר על פילה ואז לגלגל את כל העניין סביב פילה כדי encase. לסיום ממש מסודר לקבל עוד גיליון נקי של סרט נצמד ולגלגל וולינגטון לנקניקייה הדוקה נקניק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
8
מניחים במקרר ומקררים לפחות 30 דקות או עד יום.
9
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז 7 עם חסון, מגש אפייה משומן קלות בו. לגלגל מחדש את קישוטי המאפה ולהשתמש כדי להפוך 6 עלים. פתח את ולינגטון, מברשת בכל רחבי עם ביצה ואז לקשט עם העלים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מברישים את העלים עם יותר ביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
11
מפזרים מלח ים קשקשי והעברה, צד אטום למטה למגש האפייה המחומם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים את במשך 10 דקות ולאחר מכן להפחית את החום של התנור ל 200c/180c מאוורר/גז 6 ולהמשיך לאפות במשך 25 דקות עבור בשר נדיר, 30 דקות עבור נדיר בינוני, 35 דקות עבור בינוני ועל 45 דקות עבור עשוי היטב, לוודא את הבצק doesnt לשרוף (אתה יכול לכסות אותו בנייר כסף אם זה מתחיל להיות כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הסר מהתנור ולהשאיר במשך 10 דקות כדי להירגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת פטריות ומטגנים את שאלוט, טימין ומפרץ, מגרד את חתיכות הפריכות של המחבת עם כף עץ. פיזור על הקמח וחום ואז להתיז בברנדי, לרחוש לרגע, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום ומרתיחים למשחה סגולה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אבקת זרעי אהבה
שאלוט, מגורר או טחון
2 קורטים ציפורן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את הנוזל השריית הפטריות, הימנעות חתיכות גרגירים בתחתית, להתפורר קוביית המניות וכל מיץ מן הבשר במנוחה ומבשלים 5 דקות עד שיש לך רוטב טעים, עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16
באמצעות סכין חדה מאוד בזהירות לגלף את ולינגטון לתוך 6 פרוסות עבות. אתה יכול לקצץ את הקצוות מאפה לשרת אותם בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך