קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי ולינגטון בקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. אם יש לך כוס יין, עלי קורנית, ענף של קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להשרות את פורצ ' יני מיובש ב 400ml של מים חמים קומקום ולהניח בצד. מלטפים את פילה הבשר בנייר מטבח כדי לייבש אותו מכל דם ואז מתבלים במלח ואז בכבדות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד חם מאוד ואז לבלות 8-10 דקות צורב ולהפוך את הפילה עם מלקחיים עד שלה משחימים היטב על כל הצדדים. החזק אותו לצרוב שני הקצוות גם כן. מניחים את הבשר בצד על מגש כדי לתפוס כל מיצים ולהפוך את החום את המחבת אבל לא לנקות אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מסננים וסוחטים את הפורצ 'יני המיובש אבל שומרים את המיץ ומוסיפים את הפורצ' יני למעבד מזון עם שאר הפטריות והקורנית. מתבלים הכל עם מלח ופלפל ודופק עד קצוץ דק אבל לא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מניחים את מחבת הבשר בחזרה על החום עם החמאה וכאשר הוא מתחיל לרחוש מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות עד מתרכך. הפעל את החימום וקצה בפטריות, להוסיף קצת רוטב ווסטרשייר ולבשל הכל עבור 10-12 דקות עד שיש לך משחה שמגיעה מהצד של המחבת. עצה לתוך קערה כדי להתקרר, מערבבים דרך הפרמזן אם באמצעות ולהניח בצד. כבה את החימום מהמחבת אבל אל תנקה אותו. הבשר יכול להיות צרוב ואת תערובת פטריות יכול להיעשות כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בשלב הראשון של ההרכבה לקבל גיליון גדול של סרט נצמד חפיפה פרושוטו פרוסות על זה בשורה, להטות את תערובת פטריות על גבי ואז לכסות עם גיליון אחר של סרט נצמד. או עם הידיים או מערוך, לטפוח אותו או לגלגל אותו לשכבה דקה שרק מכסה את הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
פרושוטופרושוטו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
הסר את הסדין העליון של הסרט נצמד ולהושיב את הפילה במורד מרכז הפטריות. שימוש בקצה של הסרט נצמד להרים לגלגל את prosciutto ופטריות כדי encase את הבשר ואז להשתמש בסרט נצמד לגלגל הכל לתוך נקניק הדוק. לקבלת התוצאות הטובות ביותר עכשיו למקם את הנקניק במקפיא במשך 30 דקות כדי המשרד למעלה לא להשאיר במשך זמן רב יותר של בישול פעמים יושפעו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק למלבן קצת יותר גדול מאשר מגזין, לקצץ את הקצוות כדי ליישר ולשמור את התוספות. מברשת קלות את המאפה בכל רחבי עם ביצה מוכה. בזהירות לפתוח את prosciutto החבילה ולשכב באמצע המאפה. כמו גלישת חבילה או ביצוע קפיץ רול לקפל את הקצוות הקצרים יותר על פילה ואז לגלגל את כל העניין סביב פילה כדי encase. לסיום ממש מסודר לקבל עוד גיליון נקי של סרט נצמד ולגלגל וולינגטון לנקניקייה הדוקה נקניק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
8
מניחים במקרר ומקררים לפחות 30 דקות או עד יום.
9
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז 7 עם חסון, מגש אפייה משומן קלות בו. לגלגל מחדש את קישוטי המאפה ולהשתמש כדי להפוך 6 עלים. פתח את ולינגטון, מברשת בכל רחבי עם ביצה ואז לקשט עם העלים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מברישים את העלים עם יותר ביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
11
מפזרים מלח ים קשקשי והעברה, צד אטום למטה למגש האפייה המחומם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים את במשך 10 דקות ולאחר מכן להפחית את החום של התנור ל 200c/180c מאוורר/גז 6 ולהמשיך לאפות במשך 25 דקות עבור בשר נדיר, 30 דקות עבור נדיר בינוני, 35 דקות עבור בינוני ועל 45 דקות עבור עשוי היטב, לוודא את הבצק doesnt לשרוף (אתה יכול לכסות אותו בנייר כסף אם זה מתחיל להיות כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הסר מהתנור ולהשאיר במשך 10 דקות כדי להירגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת פטריות ומטגנים את שאלוט, טימין ומפרץ, מגרד את חתיכות הפריכות של המחבת עם כף עץ. פיזור על הקמח וחום ואז להתיז בברנדי, לרחוש לרגע, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום ומרתיחים למשחה סגולה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את הנוזל השריית הפטריות, הימנעות חתיכות גרגירים בתחתית, להתפורר קוביית המניות וכל מיץ מן הבשר במנוחה ומבשלים 5 דקות עד שיש לך רוטב טעים, עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16
באמצעות סכין חדה מאוד בזהירות לגלף את ולינגטון לתוך 6 פרוסות עבות. אתה יכול לקצץ את הקצוות מאפה לשרת אותם בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
מגישים על צלחות מחוממות עם קנקן של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

1ק " גפילה בקר-שאל את הקצב שלך לחתוך אותו מאמצע הפילה ואומר שאתה לא רוצה את קצה הזנב או את הראש (chateaubriand) של הפילהפילה בקר-שאל את הקצב שלך לחתוך אותו מאמצע הפילה ואומר שאתה לא רוצה את קצה הזנב או את הראש (chateaubriand) של הפילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית, בתוספת תוספת עבור משומןשמן זית, בתוספת תוספת עבור משומן5פרוסותפרוסות דקות 6 פרושוטופרוסות דקות 6 פרושוטו500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לארוז את כל חמאה בצק עליםלארוז את כל חמאה בצק עלים1ביצה, הוכהביצה, הוכה20אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריה ערמונית או כפתור, פרוסה בערךפטריה ערמונית או כפתור, פרוסה בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1גדולשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2(חוֹרֶף)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח רגילקמח רגיל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ברנדי (אופציונלי)ברנדי (אופציונלי)1זכוכיתאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1קוביית בקרקוביית בקר