קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. 3632 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, מלח ופלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון.

הוראות

1
Sear פילה מכל הצדדים: העונה פילה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מחממים כף או שתיים של שמן במחבת גדולה על חום גבוה. צורבים את הפילה במחבת מכל הצדדים עד להשחמה טובה (רמז: אל תזיז את הפילה עד שתהיה לו הזדמנות להשחים).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר את הפילה מהמחבת ולתת מגניב. לאחר התקרר, מברשת פילה על כל הצדדים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
דוקסל פטריות: קוצצים את הפטריות ומכניסים אותם למעבד מזון ופירה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים את מחבת sauté על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את פירה פטריות למחבת ומבשלים, המאפשר את הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר הלחות ששוחררה על ידי הפטריות יש מבושל משם, להסיר את הפטריות מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
פילה בממרח פטריות ובשר חזיר: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מרדדים חתיכה גדולה של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
הניחו את פרוסות החזיר על עטיפת הפלסטיק כך שהם חופפים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מורחים את תערובת הפטריות על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מניחים את פילה הבשר באמצע, מגלגלים את הפטרייה ואת החזיר על פילה, באמצעות לעטוף פלסטיק, כך שאתה עושה את זה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
לעטוף את פילה בקר לצורת חבית הדוקה, מסובב את הקצוות של לעטוף פלסטיק כדי לאבטח. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מתוך בצק עלים, לעטוף פילה בקר: על משטח מקומח קלות, לגלגל את גיליון בצק עלים לגודל כי יהיה לעטוף סביב פילה בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
14
פתח את הפילה מעטיפת הפלסטיק והנח באמצע הבצק המאפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
15
מברשת את הקצוות של המאפה עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
16
מקפלים את הבצק סביב הפילה, חיתוך כל עודף בקצוות (מאפה כי הוא יותר מ 2 שכבות עבה לא יבשל כל הדרך, מנסה להגביל את החפיפה).
17
מניחים על צלחת קטנה, בצד התפר למטה, מברשת מוכה חלמונים בכל רחבי החלק העליון. צ ' יל במשך 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
18
עם ביצה לשטוף ציון: 
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
19
מניחים את הפילה עטוף במאפה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
20
מברישים את המשטח החשוף שוב עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
21
להבקיע את החלק העליון של המאפה עם סכין חדה, לא הולך כל הדרך דרך המאפה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
22
מפזרים את החלק העליון עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
23
בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
24
אופים ב 204° במשך 25-35 דקות. הבצק צריך להיות זהב יפה כאשר נעשה. כדי להבטיח כי הצלי שלך הוא בינוני נדיר, לבדוק עם מדחום בשר לקרוא מיידית. משוך החוצה ב 125-130°f עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
25
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך. פרוסה בפרוסות עבות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
26
מתכון מותאם מתוך וידאו זה להכנת ולינגטון בקר על ידי השף גורדון רמזי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות