קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. 3632 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, מלח ופלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון.

הוראות

1
Sear פילה מכל הצדדים: העונה פילה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2
מחממים כף או שתיים של שמן במחבת גדולה על חום גבוה. צורבים את הפילה במחבת מכל הצדדים עד להשחמה טובה (רמז: אל תזיז את הפילה עד שתהיה לו הזדמנות להשחים).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את הפילה מהמחבת ולתת מגניב. לאחר התקרר, מברשת פילה על כל הצדדים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
דוקסל פטריות: קוצצים את הפטריות ומכניסים אותם למעבד מזון ופירה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים את מחבת sauté על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את פירה פטריות למחבת ומבשלים, המאפשר את הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כאשר הלחות ששוחררה על ידי הפטריות יש מבושל משם, להסיר את הפטריות מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
פילה בממרח פטריות ובשר חזיר: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מרדדים חתיכה גדולה של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הניחו את פרוסות החזיר על עטיפת הפלסטיק כך שהם חופפים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מורחים את תערובת הפטריות על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מניחים את פילה הבשר באמצע, מגלגלים את הפטרייה ואת החזיר על פילה, באמצעות לעטוף פלסטיק, כך שאתה עושה את זה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
לעטוף את פילה בקר לצורת חבית הדוקה, מסובב את הקצוות של לעטוף פלסטיק כדי לאבטח. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מתוך בצק עלים, לעטוף פילה בקר: על משטח מקומח קלות, לגלגל את גיליון בצק עלים לגודל כי יהיה לעטוף סביב פילה בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
14
פתח את הפילה מעטיפת הפלסטיק והנח באמצע הבצק המאפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
מברשת את הקצוות של המאפה עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
16
מקפלים את הבצק סביב הפילה, חיתוך כל עודף בקצוות (מאפה כי הוא יותר מ 2 שכבות עבה לא יבשל כל הדרך, מנסה להגביל את החפיפה).
17
מניחים על צלחת קטנה, בצד התפר למטה, מברשת מוכה חלמונים בכל רחבי החלק העליון. צ ' יל במשך 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
18
עם ביצה לשטוף ציון: 
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
19
מניחים את הפילה עטוף במאפה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20
מברישים את המשטח החשוף שוב עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
21
להבקיע את החלק העליון של המאפה עם סכין חדה, לא הולך כל הדרך דרך המאפה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מפזרים את החלק העליון עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
23
בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
24
אופים ב 204° במשך 25-35 דקות. הבצק צריך להיות זהב יפה כאשר נעשה. כדי להבטיח כי הצלי שלך הוא בינוני נדיר, לבדוק עם מדחום בשר לקרוא מיידית. משוך החוצה ב 125-130°f עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך. פרוסה בפרוסות עבות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
מתכון מותאם מתוך וידאו זה להכנת ולינגטון בקר על ידי השף גורדון רמזי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות