קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. 3632 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, מלח ופלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון.

הוראות

1
Sear פילה מכל הצדדים: העונה פילה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים כף או שתיים של שמן במחבת גדולה על חום גבוה. צורבים את הפילה במחבת מכל הצדדים עד להשחמה טובה (רמז: אל תזיז את הפילה עד שתהיה לו הזדמנות להשחים).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר את הפילה מהמחבת ולתת מגניב. לאחר התקרר, מברשת פילה על כל הצדדים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
דוקסל פטריות: קוצצים את הפטריות ומכניסים אותם למעבד מזון ופירה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים את מחבת sauté על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את פירה פטריות למחבת ומבשלים, המאפשר את הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר הלחות ששוחררה על ידי הפטריות יש מבושל משם, להסיר את הפטריות מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
פילה בממרח פטריות ובשר חזיר: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מרדדים חתיכה גדולה של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הניחו את פרוסות החזיר על עטיפת הפלסטיק כך שהם חופפים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מורחים את תערובת הפטריות על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מניחים את פילה הבשר באמצע, מגלגלים את הפטרייה ואת החזיר על פילה, באמצעות לעטוף פלסטיק, כך שאתה עושה את זה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
לעטוף את פילה בקר לצורת חבית הדוקה, מסובב את הקצוות של לעטוף פלסטיק כדי לאבטח. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מתוך בצק עלים, לעטוף פילה בקר: על משטח מקומח קלות, לגלגל את גיליון בצק עלים לגודל כי יהיה לעטוף סביב פילה בקר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
14
פתח את הפילה מעטיפת הפלסטיק והנח באמצע הבצק המאפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
מברשת את הקצוות של המאפה עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
16
מקפלים את הבצק סביב הפילה, חיתוך כל עודף בקצוות (מאפה כי הוא יותר מ 2 שכבות עבה לא יבשל כל הדרך, מנסה להגביל את החפיפה).
17
מניחים על צלחת קטנה, בצד התפר למטה, מברשת מוכה חלמונים בכל רחבי החלק העליון. צ ' יל במשך 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
18
עם ביצה לשטוף ציון: 
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
19
מניחים את הפילה עטוף במאפה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
20
מברישים את המשטח החשוף שוב עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
21
להבקיע את החלק העליון של המאפה עם סכין חדה, לא הולך כל הדרך דרך המאפה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מפזרים את החלק העליון עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
23
בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
24
אופים ב 204° במשך 25-35 דקות. הבצק צריך להיות זהב יפה כאשר נעשה. כדי להבטיח כי הצלי שלך הוא בינוני נדיר, לבדוק עם מדחום בשר לקרוא מיידית. משוך החוצה ב 125-130°f עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
25
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך. פרוסה בפרוסות עבות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
26
מתכון מותאם מתוך וידאו זה להכנת ולינגטון בקר על ידי השף גורדון רמזי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות