קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. 3632 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, מלח ופלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון.

הוראות

1
Sear פילה מכל הצדדים: העונה פילה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
מחממים כף או שתיים של שמן במחבת גדולה על חום גבוה. צורבים את הפילה במחבת מכל הצדדים עד להשחמה טובה (רמז: אל תזיז את הפילה עד שתהיה לו הזדמנות להשחים).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הסר את הפילה מהמחבת ולתת מגניב. לאחר התקרר, מברשת פילה על כל הצדדים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
דוקסל פטריות: קוצצים את הפטריות ומכניסים אותם למעבד מזון ופירה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מחממים את מחבת sauté על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את פירה פטריות למחבת ומבשלים, המאפשר את הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר הלחות ששוחררה על ידי הפטריות יש מבושל משם, להסיר את הפטריות מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
פילה בממרח פטריות ובשר חזיר: 
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מרדדים חתיכה גדולה של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
הניחו את פרוסות החזיר על עטיפת הפלסטיק כך שהם חופפים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מורחים את תערובת הפטריות על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
10
מניחים את פילה הבשר באמצע, מגלגלים את הפטרייה ואת החזיר על פילה, באמצעות לעטוף פלסטיק, כך שאתה עושה את זה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
לעטוף את פילה בקר לצורת חבית הדוקה, מסובב את הקצוות של לעטוף פלסטיק כדי לאבטח. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
12
תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מתוך בצק עלים, לעטוף פילה בקר: על משטח מקומח קלות, לגלגל את גיליון בצק עלים לגודל כי יהיה לעטוף סביב פילה בקר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
פתח את הפילה מעטיפת הפלסטיק והנח באמצע הבצק המאפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
15
מברשת את הקצוות של המאפה עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מקפלים את הבצק סביב הפילה, חיתוך כל עודף בקצוות (מאפה כי הוא יותר מ 2 שכבות עבה לא יבשל כל הדרך, מנסה להגביל את החפיפה).
17
מניחים על צלחת קטנה, בצד התפר למטה, מברשת מוכה חלמונים בכל רחבי החלק העליון. צ ' יל במשך 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
18
עם ביצה לשטוף ציון: 
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
מניחים את הפילה עטוף במאפה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
20
מברישים את המשטח החשוף שוב עם ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
להבקיע את החלק העליון של המאפה עם סכין חדה, לא הולך כל הדרך דרך המאפה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
מפזרים את החלק העליון עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
23
בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
24
אופים ב 204° במשך 25-35 דקות. הבצק צריך להיות זהב יפה כאשר נעשה. כדי להבטיח כי הצלי שלך הוא בינוני נדיר, לבדוק עם מדחום בשר לקרוא מיידית. משוך החוצה ב 125-130°f עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
25
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך. פרוסה בפרוסות עבות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
26
מתכון מותאם מתוך וידאו זה להכנת ולינגטון בקר על ידי השף גורדון רמזי.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'