ביף וולינגטון
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. 3632 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, מלח ופלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון.
הוראות
Sear פילה מכל הצדדים: העונה פילה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים כף או שתיים של שמן במחבת גדולה על חום גבוה. צורבים את הפילה במחבת מכל הצדדים עד להשחמה טובה (רמז: אל תזיז את הפילה עד שתהיה לו הזדמנות להשחים).
הסר את הפילה מהמחבת ולתת מגניב. לאחר התקרר, מברשת פילה על כל הצדדים עם חרדל.
דוקסל פטריות: קוצצים את הפטריות ומכניסים אותם למעבד מזון ופירה.
מחממים את מחבת sauté על חום גבוה בינוני.
מעבירים את פירה פטריות למחבת ומבשלים, המאפשר את הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
כאשר הלחות ששוחררה על ידי הפטריות יש מבושל משם, להסיר את הפטריות מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
פילה בממרח פטריות ובשר חזיר:
מרדדים חתיכה גדולה של ניילון נצמד.
הניחו את פרוסות החזיר על עטיפת הפלסטיק כך שהם חופפים.
מורחים את תערובת הפטריות על החזיר.
מניחים את פילה הבשר באמצע, מגלגלים את הפטרייה ואת החזיר על פילה, באמצעות לעטוף פלסטיק, כך שאתה עושה את זה בחוזקה.
לעטוף את פילה בקר לצורת חבית הדוקה, מסובב את הקצוות של לעטוף פלסטיק כדי לאבטח. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מתוך בצק עלים, לעטוף פילה בקר: על משטח מקומח קלות, לגלגל את גיליון בצק עלים לגודל כי יהיה לעטוף סביב פילה בקר.
פתח את הפילה מעטיפת הפלסטיק והנח באמצע הבצק המאפה.
מברשת את הקצוות של המאפה עם ביצים מוכות.
מקפלים את הבצק סביב הפילה, חיתוך כל עודף בקצוות (מאפה כי הוא יותר מ 2 שכבות עבה לא יבשל כל הדרך, מנסה להגביל את החפיפה).
מניחים על צלחת קטנה, בצד התפר למטה, מברשת מוכה חלמונים בכל רחבי החלק העליון. צ ' יל במשך 5-10 דקות.
מניחים את הפילה עטוף במאפה על תבנית אפייה.
מברישים את המשטח החשוף שוב עם ביצים מוכות.
להבקיע את החלק העליון של המאפה עם סכין חדה, לא הולך כל הדרך דרך המאפה.
מפזרים את החלק העליון עם מלח גס.
אופים ב 204° במשך 25-35 דקות. הבצק צריך להיות זהב יפה כאשר נעשה. כדי להבטיח כי הצלי שלך הוא בינוני נדיר, לבדוק עם מדחום בשר לקרוא מיידית. משוך החוצה ב 125-130°f עבור בינוני נדיר.
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך. פרוסה בפרוסות עבות 1 אינץ'.
מתכון מותאם מתוך וידאו זה להכנת ולינגטון בקר על ידי השף גורדון רמזי.