ביף טוסטאדאס
ביף Tostadas דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 32 גרם חלבון , 46 גרם שומן ובסך הכל 678 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי ג'ק, שמן צמחי, שעועית מחודשת ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זה עובד היטב בתור מזנון. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה מוצק. נסו את שאריות הבקר: טוסטאדות בקר קוריאניות , טוסטאדות בקר וטוסטאדות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, דקה.
מוסיפים את בשר הבקר ו-1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך פירוק הבשר, עד להשחמה, כ-3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואבקת הצ'ילי ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות נוספות.
בינתיים מחממים בסיר קטן את השעועית הרעננה. מדללים את השמנת החמוצה בכ-2 כפות מים בקערה קטנה.
מורחים את השעועית על הטוסטאדות, ואז מעלים את הבקר והגבינה.
מטפטפים את השמנת החמוצה. מעל חסה, רוטב חריף ו/או כוסברה.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.