ביף לומברדי
גשו לסופר וקנו אטריות ביצים, עגבניות שימורים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. נסו ביף לומברדי, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה על אש בינונית 5 עד 6 דקות, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
מערבבים עגבניות קצוצות והבא 4 מרכיבים; לבשל 5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ועלה דפנה, ומבשלים 30 דקות.
מבשלים אטריות ביצים על פי הוראות החבילה; לנקז.
מערבבים יחד אטריות ביצה מבושלות, בצל ירוק קצוץ, ושמנת חמוצה עד מעורבב.
מניחים תערובת אטריות בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. למעלה עם תערובת בשר; מפזרים באופן שווה עם גבינות.
אופים, מכוסה בנייר אלומיניום, ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף תבשיל, ולאפות 5 יותר דקות.
הערה: הקפא תבשיל עד 1 חודש, אם תרצה בכך. הפשרה במקרר למשך הלילה.
כדי להבהיר: תחליף שמנת חמוצה דלת שומן או ללא שומן וגבינת צ ' דר מופחתת ב-2%. להפחית את כמות הגבינות על גבי 1/2 כוס כל אחד.