אם יש לכם סטייק רמפ בקר, פטרוזיליה שטוחה חבילת g, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. נסו פסטה בקר סטרוגנוף, קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף, ו בקר סטרוגנוף עם פסטה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקפיא את הבשר במשך 45 דקות לפני שאתה מתחיל, לחתוך דק ככל שאתה יכול, ואז עונה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
במחבת גדולה, לא מקל, להמיס חצי החמאה עם חצי השמן. להגביר את החום, ואז במהירות לצרוב את הבשר בקבוצות עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את הבשר והנח בצד. חזור עם הפטריות, ולאחר מכן להפריש עם הבשר. מרתיחים את הפסטה.
מוסיפים את שאר החמאה והשמן למחבת ומרככים את השאלוט לכמה דקות. מערבבים את הקמח במשך 1 דקות, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את המניה. בועה במשך 5 דקות עד מעובה, ואז מערבבים את החרדל, טהור, קרם frache ותבלינים. בועה במשך 1 דקות יותר, ואז להחזיר את הבשר ופטריות למחבת.
בקר סטרוגנוף ניתן לזווג עם Nero D Avola, Primitivo, ו-Shiraz. בשביל בשר משרומי מוקרם, סטרוגנוף בקר, אתה תרצה אדום מודגש שיתאים. Planeta Noto nero D ' Avola עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.