ביף סטרוגנוף עם הרובי פסטה
אם יש לכם סטייק רמפ בקר, פטרוזיליה שטוחה חבילת g, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. נסו פסטה בקר סטרוגנוף, קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף, ו בקר סטרוגנוף עם פסטה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא את הבשר במשך 45 דקות לפני שאתה מתחיל, לחתוך דק ככל שאתה יכול, ואז עונה.
במחבת גדולה, לא מקל, להמיס חצי החמאה עם חצי השמן. להגביר את החום, ואז במהירות לצרוב את הבשר בקבוצות עד השחמה משני הצדדים.
הסר את הבשר והנח בצד. חזור עם הפטריות, ולאחר מכן להפריש עם הבשר. מרתיחים את הפסטה.
מוסיפים את שאר החמאה והשמן למחבת ומרככים את השאלוט לכמה דקות. מערבבים את הקמח במשך 1 דקות, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את המניה. בועה במשך 5 דקות עד מעובה, ואז מערבבים את החרדל, טהור, קרם frache ותבלינים. בועה במשך 1 דקות יותר, ואז להחזיר את הבשר ופטריות למחבת.
מסננים את הפסטה, לזרוק עם חצי הפטרוזיליה, העונה, ולאחר מכן לשרת עם סטרוגנוף שמנת, מפוזר עם הפטרוזיליה הנותרת.