קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ביף סטרוגנוף עם הרובי פסטה

ביף סטרוגנוף עם הרובי פסטה
אם יש לכם סטייק רמפ בקר, פטרוזיליה שטוחה חבילת g, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. נסו פסטה בקר סטרוגנוף, קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף, ו בקר סטרוגנוף עם פסטה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקפיא את הבשר במשך 45 דקות לפני שאתה מתחיל, לחתוך דק ככל שאתה יכול, ואז עונה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
במחבת גדולה, לא מקל, להמיס חצי החמאה עם חצי השמן. להגביר את החום, ואז במהירות לצרוב את הבשר בקבוצות עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את הבשר והנח בצד. חזור עם הפטריות, ולאחר מכן להפריש עם הבשר. מרתיחים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את שאר החמאה והשמן למחבת ומרככים את השאלוט לכמה דקות. מערבבים את הקמח במשך 1 דקות, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את המניה. בועה במשך 5 דקות עד מעובה, ואז מערבבים את החרדל, טהור, קרם frache ותבלינים. בועה במשך 1 דקות יותר, ואז להחזיר את הבשר ופטריות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את הפסטה, לזרוק עם חצי הפטרוזיליה, העונה, ולאחר מכן לשרת עם סטרוגנוף שמנת, מפוזר עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: Nero D Avola, פרימיטיבו, שיראז

בקר סטרוגנוף ניתן לזווג עם Nero D Avola, Primitivo, ו-Shiraz. בשביל בשר משרומי מוקרם, סטרוגנוף בקר, אתה תרצה אדום מודגש שיתאים. Planeta Noto nero D ' Avola עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Planeta Noto Nero D ' Avola
Planeta Noto Nero D ' Avola
אף מקסים של ניחוחות תות ו blackberry להוביל דרך יין עם חומציות תוססת. תבלין, הערות בלסמיות ופירות כהים מתערבבים באלגנטיות על החיך ומובילים את הדרך לסיום עסיסי. זהו ייצוג מעולה של ענבי nero D ' Avola – גדל ב Noto, המקום הטוב ביותר בעולם כדי לייצר את היין הזה.