ביצה ממולאת אלגנטית
ביצה מפוחלצת אלגנטית עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 53 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, ביצים, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא אלגנטי, חזה עוף ממולא סרטן אלגנטי, ו ברוקולי אלגנטי.
הוראות
מניחים את הביצים בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מיד להסיר את הסיר מהחום, לכסות אותו ולתת לעמוד במשך 10 דקות. לחשוף את הסיר ולתת לביצים להתקרר במים.
מקלפים את הביצים וחותכים אותן לחצי לאורך. תוציאי את החלמונים לקערה. סדר את הלבנים על מגש. מועך את החלמונים היטב עם מזלג או לחץ אותם דרך מסננת.
מערבבים את החלמונים עם שמנת חמוצה, מיונז, עירית, חזרת, חומץ, פלפל ומלח. כפית או צינור המילוי לתוך הביצים.
מגלגלים כל רצועה של סלמון לסליל הדוק. מסדרים את שושנות הסלמון האלה על גבי החלמונים.