המתכון ביצה מקושקשת טאקו Chard שוויצרי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם כוסברה, צ'ארד שוויצרי קשת, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Chard שוויצרי טאקו בצל מקורמל, עדשים וטאקו צ'ארד שוויצרי (עם טורטיות תוצרת בית), ו בטטה וטאקו שעועית שחורה עם Chard Pesto שוויצרי.
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 1/2 כוס בצל, צ ' ילי וקמצוץ נדיב של מלח ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הבצל רק מתחיל חום, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיף את chard השוויצרי ומבשל, ערבוב, עד שהתרכך, 5 דקות. מערבבים את הביצים והעגבניות ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב, עד הביצים מבושלים רק, 5 דקות. מערבבים את 2 כפות הבצל הנותרות ואת הכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.