ביצה מקושקשת כפרית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ביצה צמחונית קיץ לטרוף, ארוחת בוקר כפרית: טופו וטרוף ירקות עם צ'יפס ביתי, ו תבשיל ביצים מקסיקני.
הוראות
מחממים מים 1 אינץ לרתיחה בסיר 2 ליטר.
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז.
מקציפים ביצים, חלב, מלח ופלפל עם מזלג או חוט להקציף עד צבע צהוב אחיד; להפריש.
ממיסים חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה בחמאה 3 עד 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה מדי פעם, עד חום בהיר. מערבבים בבצלים. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת ביצים למחבת. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח.